پرش به محتوای اصلی

مدیرکل ارتباطات بوشهر:

ظرفیت پهنای باند ورودی استان بوشهر دو برابر نیاز این استان است

ظرفیت پهنای باند ورودی استان بوشهر دو برابر نیاز این استان است
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر گفت: ظرفیت ورودی پهنای باند این استان 320 گیگابیت بر ثانیه است که به طور میانگین تنها نیمی از آن مورد استفاده مشترکین قرار می‌گیرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر، علی سملیان مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان با بیان اینکه تعداد مشترکان پهنای باند ثابت در استان بوشهر 145هزار نفر و تعداد مشترکان پهن باند سیار یک میلیون و 95 هزار نفر است گفت: حجم استفاده از اینترنت در روزهای محدودیت‌های کرونایی به 160 گیگابیت بر ثانیه رسیده است که به همین میزان نیز ظرفیت مازاد وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه قبل از شیوع ویروس کرونا در سال گذشته، میانگین مصرف پهنای باند در استان به 100 گیگابیت در ثانیه می‌رسید که اکنون حدود 50 درصد افزایش داشته است تصریح کرد: دورکاری کارکنان دستگاه‌های اجرایی، آموزش مجازی و الکترونیکی شدن خدمات حجم مصرف اینترنت در استان را افزایش داده است اما در حال حاضر ظرفیت پهنای باند کافی برای استان موجود است و نگرانی در این خصوص وجود ندارد.

سملیان افزود: امکان افزایش استفاده مشترکان تا 160 گیگابیت بر ثانیه در استان وجود دارد و بر اساس آمار گردآوری شده بصورت دوره‌های ماهانه از اپراتورهای تلفن همراه و شرکت‌های ارائه کننده خدمات پهنای باند، شامل  تعداد مشترکان، روستاهای متصل شده به شبکه ملی اطلاعات، افزایش پهنای باند ورودی استان و میزان پهنای باند مصرفی در مقایسه با آمار سالهای پیش شاخص فاوا در استان رشد قابل توجهی داشته است.

۱۷ آذر ۱۳۹۹ ۱۲:۴۶
تعداد بازدید: ۴۴۶

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید