پرش به محتوای اصلی

معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات:

کشور سالانه به 15 میلیون تلفن همراه هوشمند جدید نیاز دارد

کشور سالانه به 15 میلیون تلفن همراه هوشمند جدید نیاز دارد
معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات در بازدید از کارخانه تولید تبلت و موبایل در شهرستان مراغه با اشاره به نیاز سالانه 12 تا 15 میلیونی کشور به تلفن همراه هوشمند، گفت: امیدواریم با برنامه‌ریزی مناسب بتوانیم 20 درصد این نیاز را با تولید داخلی پاسخ دهیم.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان شرقی، ستار هاشمی معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به تامین نیاز کشور توسط کارخانه تولید تبلت در مراغه، گفت: با بهره ‌برداری از فاز توسعه این کارخانه، بخش مهمی از نیاز کشور تامین می شود.

وی افزود: در کشور با پیشرفت تکنولوژی و لزوم دسترسی به تلفن همراه هوشمند و تبلت، دولت برنامه ریزی کرده است، تا 20 درصد از نیاز سالانه 12 تا 15 میلیونی، بصورت داخلی تولید شود.

هاشمی با اشاره به اشتغالزایی کارخانه تولید تبلت سپهبد در شهرستان مراغه، تشریح کرد: این واحد در راه اندازی اولیه کنونی در حدود 100 نفر اشتغالزایی کرده است، که با با بهره‌برداری از فاز توسعه این کارخانه اشتغال در این واحد در حدود 200 تا 300 نفر قابل افزایش است.

۱۶ آذر ۱۳۹۹ ۱۰:۲۵
تعداد بازدید: ۴۷۹

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید