پرش به محتوای اصلی

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد خبر داد:

اعطای گواهینامه افتا به نرم افزار بومی استان

اعطای گواهینامه افتا به نرم افزار بومی استان
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد از اعطای گواهی امنیت محصول بومی ضد باج افزار برپایه هوش مصنوعی به یکی از شرکت های فعال حوزه امنیت اطلاعات مستقر در یزد خبر داد و گفت: از مجموع هشت شرکت‌ توانمند حوزه امنیت اطلاعات در این استان که دارای پروانه فعالیت هستند، چهار شرکت دارای گواهی امنیتی این محصولات است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد، محمدرضا پاکدل مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان، با بیان اینکه دریافت پروانه امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات از اهمیت بالایی برخوردار است، اظهار کرد: تمام دستگاه‌های اجرایی به منظور استفاده از خدمات امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات، موظف به استفاده از خدمات قابل ارائه توسط شرکت‌های دارای پروانه هستند.

وی با اشاره به تنوع گرایش‌های ارائه خدمات در حوزه های امنیت توسط شرکت های یزدی افزود: این موضوع بیانگر ظرفیت های استان در توسعه بازار این محصولات و ایجاد اشتغال پایدار برای فارغ التحصیلان و متخصصان حوزه امنیت اطلاعات است.

پاکدل با بیان اینکه متقاضیان می توانند با مراجعه به سایت معاونت امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات به نشانیhttps://sec.ito.gov.ir از فرآیند دریافت گواهی امنیتی مطلع شوند، خاطرنشان کرد: متقاضیان می توانند پس از طی مراحل اخذ و صدور گواهی با مراجعه به این اداره کل، نسبت به دریافت اصل گواهی اقدام کنند.

بر اساس این گزارش، چهارمین پروانه فعالیت گواهینامه امنیت محصول بومی ضد باج افزار برپایه هوش مصنوعی به شرکت بومی این استان با حضور مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد اعطا شد.

۱۹ آبان ۱۳۹۹ ۱۳:۰۳
تعداد بازدید: ۵۱۹

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید