پرش به محتوای اصلی

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان مطرح کرد:

تشدید نظارت‌ها بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در دفاتر پیشخوان دولت

تشدید نظارت‌ها بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در دفاتر پیشخوان دولت
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا و اعلام وضعیت قرمز در این استان نظارت‌ها بر لزوم رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی تشدید شد این در حالی است که در مهرماه 283 مورد بازدید سرزده از دفاتر پیشخوان دولت صورت گرفت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان، مسعود الهامی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان با اشاره به اینکه شرایط فعلی بیماری نگران کننده است و تعداد مبتلایان در کرمان رو به افزایش است، اظهار کرد: با افزایش خدمات دفاتر پیشخوان در پی برون سپاری خدمات دستگاههای اجرایی بخش قابل توجهی از مراجعات سازمان ها و دستگاه ها به دفاتر پیشخوان منتقل شده و روزانه مراجعه‌های متعددی به این دفاتر صورت می‌گیرد. از این رو نظارت بر آنها با جدیت و حساسیت صورت می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: در مهرماه 283 بازدید از دفاتر پیشخوان صورت گرفت که از این تعداد 118 مورد مربوط به مرکز کرمان و مابقی از شهرستان‌هاست.

الهامی افزود: به موازات نظارت ها طی چک لیست های پیش بینی شده، آموزش های لازم توسط اکیپ های اعزامی صورت می گیرد. طی این بررسی ها دفاتری که شیوه نامه های بهداشتی را رعایت نکرده اند تذکر  می‌گیرند و ظرف 48 ساعت موظف به اصلاح هستند. در صورت تکرار تخلفات سقف جرائم برای آنها در نظر گرفته می‌شود.

وی با بیان اینکه از ابتدای سال جاری 33 دفتر مجوز فعالیت دریافت کرده اند و در حال حاضر در استان تعداد 200 واحد دفترپیشخوان خدمات دولت درحال فعالیت هستند خاطرنشان کرد: روزانه بازدیدهای سرزده از این دفاتر در سرتاسر استان جهت بررسی میزان رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی صورت می گیرد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان با اشاره به ازدحام موجود در دفاتر و خطرانتقال بیماری اعلام کرد: به همت کانون دفاتر پیشخوان دولت با هدف مدیریت مراجعات مردمی، جلوگیری از ازدحام و اجرای فاصله‌گذاری اجتماعی سامانه ای به آدرس nobat.epishkhan.irاز طریق نرم افزار پیشخوان دولت همراه راه‌اندازی شده است. شهروندان با استفاده از این سامانه برنامه ریزی لازم را برای نوبت گیری انجام دهند تا به ازدحام در این اماکن منجر نشود.

۱۹ آبان ۱۳۹۹ ۱۲:۳۸
تعداد بازدید: ۵۰۲

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید