پرش به محتوای اصلی

رفع مشکل جانمایی سایت های تلفن همراه در استان چهارمحال و بختیاری

رفع مشکل جانمایی سایت های تلفن همراه در استان چهارمحال و بختیاری
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به مشکلات موجود در جانمایی سایت های تلفن همراه در استان ، این مشکل با همکاری اپراتورها و استفاده مشترک از دکل های مخابراتی قابل حل است .

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری، مرتضی بلالی مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان، در جلسه کارگروه نظارت بر کیفیت خدمات ارتباطات که در محل این اداره کل و با حضور نمایندگان اپراتورهای ایرانسل و همراه اول برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به شرایط کنونی کشور و مشکلات موجود از جمله ممانعت های مردمی در نصب سایتهای جدید، مقرر شد با همکاری اپراتورها استفاده از دکل های مخابراتی بصورت اشتراکی افزایش یابد که این موضوع باعث کاهش سایت ها و دکل های مخابراتی در استان شده و مشکلات تامین پوشش ارتباطی اپراتورها از این طریق قابل حل است.

وی با اشاره به سیاست های وزارت ارتباطات در تامین پوشش ارتباطی در شهرها و روستاها تصریح کرد: استفاده اپراتورها از دکل های اپراتورهای دیگر ضمن صرفه جویی مالی برای اپراتورها باعث بهبود کیفیت ارتباطات و استفاده بهینه از امکانات و تجهیزات نصب شده دانست و تصریح کرد: همکاری و تعامل اپراتورها می تواند اثرات مثبتی در تامین پوشش ارتباطی استان داشته و ضمن کاهش هزینه ها و استفاده بهینه از امکانات موجود در افزایش رضایتمندی مردم تاثیر گذار است.

بلالی با تقدیر از عملکرد اپراتورها در توسعه و ارتقای سایت­های BTS به تکنولوژی بالاتر، گفت: احداث دکل­های تلفن همراه همواره در مناطق صعب العبور و کوهستانی مشکلات فراوانی داشته و در برخی نقاط استان نیز با ممانعت های مردمی در نصب این دکل ها مواجه هستیم که با همکاری اپراتورها و استفاده اشتراکی از این سایت ها، ضمن کاهش تعداد دکل های مخابراتی در استان این موضوع باعث کاهش نگرانی مردم و افزایش کیفیت پوشش ارتباطی در شهرها و روستاها می شود.

۳۰ مهر ۱۳۹۹ ۰۹:۴۳
تعداد بازدید: ۵۹۷

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید