معاون ورزشی موسسه فرهنگی ورزشی و رفاهی پیام از ورزشکاران وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سازمان ها و شرکتهای تابعه دعوت کرد تا در طرح انسان دوستانه اهدا خون در 27 مهرماه اولین روز هفته تربیت بدنی مشارکت کنند.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، مجید فخر ذاکری معاون ورزشی موسسه فرهنگی ورزشی و رفاهی پیام با اشاره به این فراخوان گفت: هر ساله موسسه پیام برای گرامیداشت این هفته برنامه های متفاوتی را برگزار می کرد که امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا محدودیت های متعددی در برگزاری برنامه های فرهنگی و ورزشی ایجاد شده است و با توجه به اعلام نیاز سازمان ملی انتقال خون و کاهش حضور داوطلبانه مردم در مراکز اهدا خون، بر آن شدیم تا با دعوت از جامعه ورزشی خانواده بزرگ ارتباطات پیشگام این اقدام انسان دوستانه در اولین روز از هفته تربیت بدنی باشیم.
فخر ذاکری افزود: این برنامه صبح یکشنبه همزمان با روز تربیت بدنی و ورزش از ساعت 9 صبح در ورزشگاه شهید اینانلو با حضور گروه سیار سازمان ملی انتقال خون و رعایت کامل نکات و پروتکل های بهداشتی انجام می شود که از جامعه ورزشی و عموم مراجعان موسسه دعوت می شود در شرایطی که جمعیت زیادی از بیماران نیاز مبرم به خون دارند در این مشارکت کنند و با اهدا خون زندگی را به بیماران پیشکش کنند و مروج فرهنگ پهلوانی باشند .
وی ادامه داد: موسسه پیام همچنین به مناسبت هفته تربیت بدنی یک دوره مسابقات ورزشی ویژه آقایان و بانوان در رشته های انفرادی برگزارمی کند که روز 27 مهرماه مردان در سه رشته ورزشی تیراندازی، بدمینتون و دارت و روز 28 مهرماه بانوان در رشته های تیراندازی، دارت و پرتاب آزاد بسکتبال با یکدیگر به رقابت خواهند کرد.
معاون ورزشی موسسه فرهنگی ورزشی و رفاهی پیام تصریح کرد: علاقمندان به شرکت در این رقابتها با مراجعه به مسئولین ورزش سازمان ها و شرکتهای متبوع می توانندبرای ثبت نام اقدام کرده و مجوز ورود به مسابقات را دریافت کنند.