پرش به محتوای اصلی

اتصال 289 مدرسه شهرستان دزفول به شبکه ملی اطلاعات

اتصال 289 مدرسه شهرستان دزفول  به شبکه ملی اطلاعات
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خوزستان در نشست بررسی وضعیت طرح‌های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات شهرستان دزفول با اشاره به هوشمند سازی 289 مدرسه این شهرستان گفت: 128 مدرسه شهری و 15 مدرسه روستایی توسط شرکت مخابرات و 131 مدرسه توسط اپراتور دوم به شبکه ملی اطلاعات متصل شده اند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خوزستان گفت: ۲۸۹ مدرسه در مناطق شهری و روستایی دزفول هوشمند شدند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات خوزستان، علی صالح نساج مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان با بیان اینکه همه مدارسی که آموزش و پرورش اعلام کرده  در دو فاز برای اتصال به شبکه ملی اطلاعات تعریف شده اند، گفت: برخی مدارس که در گذشته دانش آموز داشتند اکنون ندارند و برخی مدارس عشایری مشکل برق دارند.
وی با اشاره به اینکه 300 میلیارد ریال هزینه اجرای طرح‌های ارتباطات در دزفول شده است، افزود: روستاهای دزفول مانند اسلام‌اباد، گاومیر، قلعه نو، بنوت بالا، شمس آباد و سیدنور فاقد خودپرداز بانکی بودند که با تلاش و همکاری پست و وزارت ارتباطات این دستگاه ها برای ارائه خدمات بانکی در این روستاها نصب شده است.
صالح نساج گفت: با توجه به طرح‌های رومینگ بین اپراتورها، 62 روستای دزفول توسط ایرانسل و 27 روستا توسط همراه اول در حال حاضر امکان استفاده از خدمات دو اپراتور همراه اول و ایرانسل را دارند.

بر اساس این گزارش، جلسه بررسی وضعیت ارتباطات و فناوری اطلاعات شهرستان دزفول با حضور امام جمعه، نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان دزفول، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خوزستان، مدیران تابعه وزارت در استان و شرکت مخابرات منطقه خوزستان در فرمانداری ویژه شهرستان دزفول برگزار شد.

۲۰ مهر ۱۳۹۹ ۱۴:۳۰
تعداد بازدید: ۶۲۲

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید