پرش به محتوای اصلی

ظرفیت پهنای باند ورودی گیلان دو برابر شده است

ظرفیت پهنای باند ورودی گیلان دو برابر شده است
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیللان در مصاحبه تلفنی با گفت و گوی ویژه خبری از رفع مشکل دسترسی 94.57 درصد از روستاهای بالای 20 خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات تا پایان شهریور ماه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان، فرزاد توکلی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان در پاسخ به سوال مجری در مورد آمادگی زیرساخت های ارتباطی برای استفاده از سامانه شاد گفت: در اسفند ماه سال گذشته و هم زمان با شیوع کرونا، ظرفیت پهنای باند ورودی استان به میزان دو برابر افزایش یافت و هم اکنون حدود 50 درصد آن آزاد است و به نظر می رسد با شروع فعالیت مراکز دانشگاهی و آموزشی بخشی از این پهنای باند آزاد مورد استفاده قرار گرفته و هیچ گونه نگرانی در خصوص پهنای باند وجود ندارد.

توکلی با اشاره به اینکه دسترسی مدارس به اینترنت بخشی از شبکه ملی اطلاعات است، تصریح کرد: در ماده 69 برنامه ششم توسعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مکلف شد تا با همکاری وزارت آموزش و پرورش تمامی مدارس روستاهای بالای 20 خانوار و شهرهای زیر 20 هزار نفر جمعیت را به شبکه ملی اطلاعات متصل کند و در حال حاضر در بخش مدارس شهری تمامی مدارس به این شبکه متصل است.

وی افزود: در بخش روستایی نیز به جز 84 روستا که شامل 103 مدرسه است بقیه مدارس هم به این شبکه متصل شده اند و این 84 روستا جزو روستاهایی هستند که در آن ها هیچ گونه ارتباطی په به صورت ارتباطات ثابت و سیار وجود نداشته و این اداره کل در حال برنامه ریزی است تا با توجه به توسعه زیرساخت های ارتباطی و نصب دکل، پوشش این روستاها نیز تکمیل شود.

مدیرکل ارتباطات استان گیلان در پایان با اشاره به رایگان بوده هزینه مصرف ترافیک اتصال به سامانه شاد افزود: وزارت ارتباطات همچون سال گذشته در نظر دارد تا هزینه دسترسی معلمان و دانش آموزان با سامانه شاد به صورت رایگان محاسبه شود.

 

۱۲ شهریور ۱۳۹۹ ۱۳:۱۸
روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان |
تعداد بازدید: ۳۶۸

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید