مدیرکل ارتباطات استان همدان در جلسه پیشگیری از سرقت تجهیزات مخابراتی گفت: شرکت مخابرات منطقه همدان با همکاری اداره کل ارتباطات استان، طرحی با موضوع راهکارهای مقابله با سرقت تجهیزات مخابراتی تهیه کرده است که می تواند در کاهش سرقت موثر واقع شود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان همدان، مجتبی ساکی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان، در ابتدای جلسه با اشاره بر مصوبه شورای امنیت کشور گفت: همه دستگاه های اجرایی باید برای پیشگیری از سرقت، طرح مصوب داشته باشند و گزارش برنامه ها و اقدامات انجام شده را به صورت فصلی تهیه کنند.
ساکی، بکارگیری همه امکانات موجود در هر سازمان برای پیشگیری از سرقت را مهم دانست و گفت: یکی از راه کارهای خوبی که می تواند در زمینه کاهش سرقت تجهیزات مخابراتی اثرگذار باشد، استفاده از راهکارهای پیشنهادی پلیس است تا نقاط ضعف و قوت را شناسایی و اقدامات لازم را انجام دهیم.
وی افزود: علاوه بر سرقت تجهیزات مخابراتی و خسارت فراوان به این بخش، بحث خسارتی است که از جانب دستگاه های خدمات رسان مانند شهرداری، اداره گاز و آب برای توسعه خدمات در زمان حفاری بوجود می آید که به همین منظور سازمان مدیریت با همکاری وزارت ارتباطات که وظیفه فراهم کردن زیرساخت و تامین و تضمین امنیت آن را بر عهده دارد، سامانه ای ایجاد کرده است که در آن دستگاه ها اطلاعات خود را بارگذاری کرده و با دسترسی اطلاعات بین یکدیگر می توانند از بوجود آمدن خسارت های احتمالی جلوگیری کنند.
در ادامه این نشست محمد علی گرزین، مدیر مخابرات منطقه همدان، با ابراز خرسندی از همکاری اداره کل ارتباطات در زمینه مقابله با سرقت تجهیزات مخابراتی گفت: یک طرح، باید قالب اجرایی داشته باشد و بتوان به لحاظ بار مالی آن را عملی کرد.
وی افزود: یکی از اقدامات خوبی که در نشست های گذشته با اپراتورهای رایتل و ایرانسل در حوزه پیشگیری از سرقت تجهیزات مخابراتی انجام شد، پیاده سازی یک رویه واحد در این مورد بود که هر اپراتور به صورت جداگانه اقدامی انجام ندهد.