پرش به محتوای اصلی

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه:

اصلی ترین هدف پدافند غیرعامل صیانت و حفاظت از سرمایه‌های ملی است

اصلی ترین هدف پدافند غیرعامل صیانت و حفاظت از سرمایه‌های ملی است
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه با اشاره به اینکه اصلی‌ترین هدف پدافند غیرعامل، حفاظت از سرمایه‌های ملی است گفت: در این استان شاهد افزایش سطح دانش امنیت سایبری در بین کارشناسان IT دستگاه‌های اجرایی هستیم.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه، شهریار بهنیا مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان و رییس کارگروه دفاع سایبری پدافند غیرعامل در جلسه کارگروه پدافندغیرعامل و دفاع سایبری با اشاره به بروز بحران در سطوح وسیع، گفت: موضوع آمادگی عمومی از مولفه‌های اساسی است بنابراین سنجش میزان آمادگی سازمان‌ها، دستگاه‌ها و بخش‌های عمومی و خصوصی فعال در فضای تبادل اطلاعات کرمانشاه از منظر امنیت سایبری و تکنولوژی‌های امنیت سایبری بسیار حائز اهمیت است.

وی از جمله اقدامات در حوزه پدافند غیرعامل در کرمانشاه، به اعمال مقررات و سیاست‌های مربوط به امنیت سایبری برای هدایت درست و موثر دستگاه‌های اجرایی و توسعه ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های امنیت سایبری و انجام اقدامات تاب‌آوری در حوزه امنیت اشاره کرد و بیان کرد: اصلی ترین هدف پدافندغیرعامل صیانت و حفاظت از سرمایه های ملی است.

در ادامه مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات، تمرکز بر تغییرات استراتژی امنیت سایبری و بهبود آمادگی برای بحران های آینده را با ایجاد فرصت های جدید، موضوع مهمی خواند و گفت: با توجه به شرایط حساس کنونی،شناسایی دارایی‌ها و سرمایه‌های سایبری در کلیه بخش‌های دولتی و خصوصی موثر است.

بهنیا تصریح کرد: با برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات انجام شده برای توانمندسازی مدیران و کارشناسان فناوری اطلاعات دستگاه‌های اجرایی این استان، شاهد افزایش سطح دانش امنیت سایبری در بین کارشناسان IT دستگاه‌های اجرایی هستیم.

رییس کارگروه دفاع سایبری پدافند غیرعامل استان کرمانشاه، افزود: در بازدیدهای انجام شده، وضعیت IT اکثر دستگاه‌های اجرایی روند روبه رشدی داشته‌ و برای برخی از ادارات، پکیج رفع نواقص و مشاوره‌ راهبردی ارائه شده است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه با اشاره به رشد میزان ارائه خدمات دستگاه‌های اجرایی در بستر فناوری اطلاعات، گفت: امنیت یکی از مهم‌ترین و حساس‌ترین مباحث از نقطه نظر پدافند سایبری است که این موضوع بطور مستمر توسط تیم‌های کمیته فنی سایبری کارگروه درحال پایش است.

براساس این گزارش، جلسه کارگروه پدافندغیرعامل و دفاع سایبری، به ریاست شهریار بهنیا مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان و رییس کارگروه دفاع سایبری پدافند غیرعامل و بصورت ویدئوکنفرانسی با مدیران فناوری اطلاعات سایر دستگاه‌های اجرایی در استان برگزار شد.

 

۱۰ شهریور ۱۳۹۹ ۱۲:۲۵
تعداد بازدید: ۵۰۹

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید