پرش به محتوای اصلی

بررسی وضعیت ارتباطات شهرستان بهبهان و آغاجاری

بررسی وضعیت ارتباطات شهرستان بهبهان و آغاجاری
وضعیت ارتباطات شهری و روستایی شهرستان های بهبهان و آغاجاری با هدف ارائه خدمات ارتباطی مطلوب و با کیفیت به مردم با حضور مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خوزستان و نماینده این شهرستان ها در مجلس شورای اسلامی بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خوزستان، علی صالح نساج مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان در نشست با محمد طلا مظلومی نماینده بهبهان و آغاجاری با ارائه گزارشی از وضعیت ارتباطات در روستاهای این دو شهرستان، از توجه این اداره کل برای بهره گیری از زیرساخت های موجود و ایجاد بستر مناسب برای ارتقا سطح دسترسی مردم در سطح استان خبر داد و گفت: تا قبل از شروع سال تحصیلی 99 تمامی مدارس در شهرها و روستاهای بهبهان و آغاجاری به اینترنت متصل می شوند.

مظلومی نماینده بهبهان و آغاجاری در مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار بر پوشش ارتباطی برخی از شهر ها، روستاها و ارائه خدمات ارتباطی مطلوب و تامین زیرساخت های ارتباطی در حوزه انتخابیه تاکید کرد و گفت: آماده همکاری برای رفع مشکلات پیش روی توسعه حوزه فناوری اطلاعات استان هستم.

 

۵ شهریور ۱۳۹۹ ۱۲:۱۱
تعداد بازدید: ۵۳۶

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید