پرش به محتوای اصلی

91 درصد از مدارس شهرهای کردستان بصورت رایگان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند

91 درصد از مدارس شهرهای کردستان بصورت رایگان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کردستان، با اشاره به پیشرفت اتصال مدارس شهری این استان به شبکه ملی اطلاعات، از اتصال 91 درصد از مدارس شهرهای استان به اینترنت پرسرعت (ADSL) خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کردستان، فردین سعیدی، مدیرکل ارتباطات این استان با ذکر این مطلب گفت: با پیگیریهای اداره کل ICT استان و همکاری مخابرات منطقه کردستان و آموزش و پرورش استان، در راستای هوشمندسازی مدارس از 726 مدرسه شهری این استان تاکنون 671 مدرسه بصورت رایگان و با اعتبارات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ، به شبکه ملی اطلاعات متصل شده اند.

وی با اشاره به اینکه اعتبارات این پروژه از محل طرح USO وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات فراهم شده است، افزود: تاکنون 91 درصد از مدارس شهری استان کردستان به اینترنت پرسرعت (ADSL) متصل شده اند و در تلاتش هستیم تا بقیه مدارس شهری و روستایی استان نیز تا پانزده شهریور امسال به شبکه ملی اطلاعات متصل شوند.

سعیدی طرح هوشمند سازی مدارس را یکی از مهم ترین برنامه ها و اقدامات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای تحقق دولت الکترونیک دانست و اظهار کرد: با توجه به پوشش گسترده در سطح استان، مدارس مستقر در برخی از روستاها که از سرویس ADSL برخوردار نیستند ، از طریق سه اپراتور سیار همراه اول، ایرانسل و های وب، به شبکه ملی اطلاعات متصل می شوند که در حال انجام است.

۳۰ تیر ۱۳۹۹ ۱۳:۴۷
تعداد بازدید: ۸۵۱

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید