پرش به محتوای اصلی

مدیر کل اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سیستان و بلوچستان:

128 روستای استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند

128 روستای استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند
مدیر کل اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سیستان و بلوچستان از اتصال 128 روستا به شبکه ملی اطلاعات خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سیستان و بلوچستان ،نیک محمد بلوچ زهی مدیر کل اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان در رونمایی از دسترسی 1034 روستا در سرتاسر کشور به شبکه ملی اطلاعات گفت: تعداد 128 روستا با سرمایه گذاری 21 میلیارد تومانی وزارت ارتباطات در قالب طرح uso و سرمایه گذاری 4 میلیارد و 400 میلیون تومانی بخش خصوصی (شرکت ایرانسل) به شبکه پهن باند ارتباطی کشور متصل شدند.

وی ادامه داد: استان سیستان و بلوچستان با مجموع سرمایه گذاری 25 میلیارد و 400 میلیون تومانی پس از استان کردستان، صدر جدول دسترسی به شبکه ارتباطی را در میان استان‌های کشور به خود اختصاص داده است.

بلوچ زهی خاطرنشان کرد: 91 روستا توسط وزارت ارتباطات با احداث 14 سایت ارتباطی و 37 روستا با احداث 8 سایت به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت نسل سه و چهار متصل شدند.

مدیر کل ارتباطات استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه ارائه خدمات آموزشی و الکترونیکی در روستاها الزامی است اظهار کرد: با دسترسی مردم روستای این استان به شبکه ملی اطلاعات یکی از گام های مهم دولت برای تحقق عدالت اجتماعی و توسعه فناوری اطلاعات در مناطق محروم کشور برداشته شده است.

۲۷ خرداد ۱۳۹۹ ۱۰:۳۸
تعداد بازدید: ۱,۰۷۱

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید