پرش به محتوای اصلی

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قزوین :

روستاهای بالای 20 خانوار استان قزوین به شبکه اینترنت متصل می‌شوند

روستاهای بالای 20 خانوار استان قزوین به شبکه اینترنت متصل می‌شوند
سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری استان قزوین در نشست با جمعی از رسانه‌های استان قزوین گفت: استان قزوین 150روستای بالای 20 خانوار با 25 هزار نفر جمعیت وجود دارد که با توجه به برنامه ریزی های انجام شده تا پایان سال جاری این روستاها به شبکه اینترنت متصل می‌شوند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات، مرتضی شهامی سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان در نشست با جمعی از رسانه‌های استان قزوین اظهار کرد: استان قزوین به صورت کلی و زیر ساختی مناسب است و با افتتاح پروژه های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات استان از مزایای این پروژه‌ها بهره مند می‌شود. 

شهامی افزود: در استان قزوین 150 روستای بالای 20 خانوار با 25 هزار نفر جمعیت وجود دارد که با توجه به برنامه ریزی های انجام شده تا پایان سال جاری این روستاها هم به شبکه اینترنت متصل می‌شوند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر بیش از 99 درصد جمعیت استان قزوین به تلفن همراه دسترسی دارند.

شهامی بیان کرد: علی رغم پراکندگی بسیار بالای روستاهای استان 98 درصد جمعیت استان قزوین امکان استفاده از اینترنت را دارند.

وی با بیان اینکه در انتخابات یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی تمام شعب اخذ رای با استفاده از اینترنت اطلاعات خود را به صورت آنلاین ارسال می‌کردند، افزود: 99 درصد شعب اخذ رای در همان مکان استقرار صندوق امکان دسترسی به اینترنت را داشتند در حالی که در انتخابات دوره‌های گذشته چنین امکانی با این گستردگی وجود نداشت.

سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری استان قزوین با اعلام اینکه ظرفیت و بسترهای لازم از سوی وزارت ارتباطات و فناوری جهت اجرای کامل دولت الکترونیک وجود دارد اظهار کرد: اجرای دولت الکترونیک از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری هیچ گونه مشکل و و کمبودی ندارد بلکه اجرای این طرح مهم و تأثیرگذار نیازمند عزم ملی و هماهنگی و فراهم شدن شرایط مناسب از سوی دستگاه‌های ارائه کننده خدمات است.

شهامی تاکید کرد: پهنای باند به اندازه کافی حتی بیش از نیاز برای اجرای دولت الکترونیک وجود دارد و امیدواریم با تعامل بین دستگاهی امکان اجرای کامل دولت الکترونیک تا پایان سال در استان فراهم شود.

۱۱ خرداد ۱۳۹۹ ۱۲:۵۵
تعداد بازدید: ۸۴۰

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید