پرش به محتوای اصلی

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل:

کیفیت خدمات ADSL استان بررسی می شود

کیفیت خدمات ADSL استان بررسی می شود
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل با تاکید بر افزایش کیفیت خدمات ارائه شده توسط FCP های فعال در استان گفت: یکی از اهداف مهم وزارت ارتباطات افزایش سطح رضایتمندی مشترکان خدمات ارتباطی با ارائه با کیفیت خدمات است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل، بهروز رزمی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان در اولین جلسه کارگروه بررسی کیفیت خدمات ADSL این استان که به صورت ویدئو کنفرانس با اداره کل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه آذر و تمامی FCP های فعال استانی برگزار شد، گفت: هدف از برگزاری این کارگروه، بررسی آخرین وضعیت کیفیت اینترنت پر سرعت ثابت استان، شناسایی تمام مشکلات موجود در فعالیت FCP ها و تدوین برنامه های سال جاری شرکت های دارای پروانه FCP در راستای برنامه های کلان سال 99 وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است که در این کارگروه سعی می شود تمامی چالش های پیش رو بررسی شده  و مشکلات مرتفع شود.

وی ارائه خدمات ارتباطی با کیفیت به مشترکین را از وظایف مهم شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت عنوان کرده و افزود: یکی از مهمترین انتظاراتی که در سطح وزارت ارتباطات مطرح است افزایش سطح کیفیت خدمات و ارائه خدمات با کیفیت برای مشترکین ونهایتا رضایتمندی مشترکین است.

در ادامه حمید فاضلی مدیر کل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه آذر ضمن ارائه گزارش جامعی از وضعیت اینترنت ثابت استان اردبیل گفت: با توجه به پایش های انجام شده، شکایات ثبت شده در سامانه ۱۹۵ و مشکلات احصا شده مشترکین ADSL امیدواریم مشکلات FCP سریعا مرتفع شده و کیفیت ارائه خدمات به مشترکین سریعا بهبود یابد.

براساس این گزارش نخستین جلسه کارگروه استانی بررسی کیفیت خدمات اینترنت پرسرعت استان اردبیل با حضور مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه آذر و FCP های فعال استانی  بصورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.

۶ خرداد ۱۳۹۹ ۱۶:۳۸
تعداد بازدید: ۵۹۲

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید