مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم در دومین جلسه کارگروه توسعه دولت الکترونیک که به ریاست معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری برگزار شد، از افزایش 81 درصدی فروش اینترنتی مرسولات پستی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم، سید رضا موسوی مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان در دومین جلسه کارگروه توسعه دولت الکترونیک ضمن بیان اقدامات انجام شده در سال جدید از جمله بررسی پیشرفت پروژه GNAF ، برگزاری جلسه با شرکت های خدمات رسان آبفا، برق، گاز برای اتصال و اخذ سرویس GNAF، ابلاغ به دستگاه ها به منظور اتصال به شبکه ملی اطلاعات برای دریافت سرویس های بین دستگاهی از طریق مراکز NIX و توجه به ایجاد نقشه راه توسعه دولت الکترونیک استانی تاکید کرد.
موسوی افزود: استان قم در مرحله ارتقای تعاملات بین دستگاهی است و جهت دستیابی به یکپارچگی باید استعلامات بین دستگاهی از طریق شبکه ملی اطلاعات صورت گیرد.
وی تصریح کرد: دستگاه ها برای اتصال به GSB در گام اول باید درخواست خود را به سازمان فناوری اطلاعات ارسال کنند و پس از فراهم شدن زیرساخت ها و کسب مجوز و توافق از سرویس دهنده، سرویس خود را دریافت کنند.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم در ادامه گفت: با توجه به اینکه 120 امتیاز ارزشیابی دستگاه ها در سال 1398 مربوط به میز خدمت است ( 70 امتیاز میز خدمت حضوری، 50 امتیاز الکترونیکی ) باید فرایند های دستگاه ها و تشخیص آنچه می توان الکترونیکی کرد در اولویت قرار گیرد.
وی دربخش دیگری از سخنان خود به تاثیر بحران کرونا بر کسب وکارهای اینترنتی اشاره کرد و افزود: در این مقطع زمانی شاهد عملیاتی شدن بخشی از ظرفیت ها و پتانسیل های فناوری اطلاعات در حوزه کسب و کارهای اینترنتی می باشیم ،بعنوان نمونه باتوجه به اعلام پست استان دراین ایام شاهد افزایش 81 درصدی فروش اینترنتی محصولات پستی هستیم.