پرش به محتوای اصلی

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان البرز:

آماده پیگیری مشکلات بخش خصوصی هستیم

آماده پیگیری مشکلات بخش خصوصی هستیم
دومین جلسه شورای مدیران سال 99 ارتباطات و فناوری اطلاعات استان البرز که با حضور رییس نظام صنفی رایانه‌ای کشور، اعضای هیات مدیره این تشکل صنفی و مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان تشکیل شد.

به گزارش اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان البرز، سودابه رادفرد مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان در این جلسه  با اشاره به اینکه در دولت تدبیر و امید در بخش دولتی استان شاهد کاهش 9 درصد نیروی انسانی و افزایش 24 درصدی نیروی انسانی در بخش خصوصی بودیم. که خود بیانگر کوچک شدن دولت و توجه به بخش خصوصی است، گفت: استان البرز دارای بیش از 300استارتاپ فعال در حوزه فناوری اطلاعات است.

رادفرد ادامه داد: مشکلات و موانع قانونی که جز مشکلات بخش خصوصی بیان می شود اگر به صورت شفاف ذکر شود و این اداره‌ کل آمادگی پیگیری آنها را در سطح اصلاح قوانین دارد.

محمدباقر اثنی عشری رییس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور نیز در ادامه این جلسه گفت: استان البرز با قرار گرفتن در کریدور فناوری اطلاعات، پارک سجاد و فرودگاه پیام یکی از استان های مهم برای نظام صنفی رایانه‌ای محسوب می شود.

اثنی عشری ادامه داد: عضویت  شرکت های حوزه فناوری اطلاعات در نظام صنفی رایانه طبق قانون اجباری است ولی سیاست ما در سازمان برپایه اجبار نیست و با تشویق و امکانات ایجاد شده همکاران خود را جذب می‌کنیم.

وی افزود: فرصت‌های بسیاری در حوزه فناوری اطلاعات ایجاد شده است که با تعامل بین بخش دولتی و خصوصی می‌توان از آنها به نحو مطلوبی بهره‌مند شد شیوع ویروس کرونا و محدودیتهای ایجاد شده ضربه سنگینی به بخش خصوصی وارد کرد و نیاز است به شرکت‌های خصوصی این حوزه توجه ویژه‌ای شود و مورد حمایت قرار گیرند.

رییس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کل کشور با اشاره به منفی بودن اقتصاد کشور در سالهای 97 و 98 گفت با وجود منفی بودن شاخص های اقتصاد و کوچک شدن تولید ناخالص ملی شاهد رشد شش درصدی  اقتصاد حوزه فناوری اطلاعات در کشور بودیم.

 

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۱۳:۱۰
تعداد بازدید: ۴۲۸

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید