پرش به محتوای اصلی

بازدید آنلاین مردم از گنبد سلطانیه زنجان در ایام کرونایی

بازدید آنلاین مردم از گنبد سلطانیه زنجان در ایام کرونایی
با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی بازدید آنلاین 11 هزار کیلومتر روایت فرهنگی از 24 میراث ارزشمند جهانی ایران از طریق پلتفرم‌های ارتباطی در دسترس عموم قرار می‌گیرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان زنجان، محمد تمجیدی کارشناس فناوری اطلاعات اداره کل ارتباطات زنجان گفت: با تلاشهای مستمر وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تور مجازی بازدید از گنبد سلطانیه زنجان، یکی از فاخرترین و ارزشمندترین میراث فرهنگی جهانی، حاصل همکاری مشترک سازمان فناوری اطلاعات ایران و سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به عنوان بخشی از روایت 11 هزار کیلومتر میراث فرهنگی جهانی منتخب ایران در اختیار عموم مردم قرار گرفت.

تمجیدی با اشاره به شرایط حاکم بر کشور و چالشی مشترک به نام کرونا، گفت: چالش‌های جدید  انسان را وادار به ارائه خلاقیت های جدید می‌کند، به همین منظور در ایام نوروز برنامه بازدید از 13 موزه به ‌صورت پایلوت و پخش مستقیم توسط سازمان فناوری اطلاعات ایران اجرا شد و استقبال از این برنامه قابل قبول بود و تصمیم بر آن شد تا این مسیر ادامه یابد.

کارشناس فناوری اطلاعات اداره کل ارتباطات استان زنجان افزود: آنچه امروز می تواند بیش از پیش جایگاه و اهمیت توسعه فناوری های واقعیت مجازی را پررنگ نماید، الزامات و نیازهای کنونی جامعه برای مقابله با شیوع بیماری کرونا و کمک به قطع زنجیره انتقال بیماری است که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان یکی از مهمترین بازوهای حمایتی در این خصوص، با فراهم آوردن امکان بازدید مجازی از آثار تاریخی منتخب میراث فرهنگی جهانی ایران از جمله بزرگترین گنبد آجری جهان، اثر ارزشمند معماری، تاریخی، فرهنگی و اسلامی گنبد سلطانیه، تلاش نموده بخشی از وظایف اجتماعی و مدنی خود را در این خصوص ایفا نماید.

وی با تاکید بر همکاری‌های شکل‌گرفته بین وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و وزارت میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، افزود: تشکیل آرشیو دیجیتال میراث فرهنگی و حفظ و نگهداری از آن به‌صورت توزیع یافته در چند دیتاسنتر مختلف از دیگر اقدامات در دست اجرا است و هم‌افزایی بین دو مجموعه باعث خلق ایده‌هایی ازجمله تجهیز ابنیه‌های تاریخی به فناوری ‌های جدید و واقعیت مجازی می شود.

تمجیدی افزود: اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان زنجان تلاش کرده در ایام کرونایی با افزایش پهنای باند و افزایش ضریب نفوذ به اینترنت نسبت به گذشته علاوه بر بهبود شاخص های فناوری اطلاعات استان و کشور، بخشی از شرایط رفاهی مردم در دوران اجرای طرح های فاصله گذاری اجتماعی هوشمند و خانه نشینی آگاهانه مردم را فراهم نماید.

وی تصریح کرد: وظیفه خود می دانیم آنچه در توان داریم را جهت ایجاد رفاه مردم و شرایطی که تا حد امکان مردم را به خانه نشینی آگاهانه تشویق نماید به کار بگیریم.

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۱۰:۰۶
تعداد بازدید: ۵۰۸

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید