معاون اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان با اعلام خبر اجرای پروژه تار در مناطق کم برخوردار این استان گفت: هدف این طرح افزایش دسترسی پهن باند مشترکین است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان، سید حامد قدس علوی معاون اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان در بازدید از اجرای این پروژه گفت: پروژه تار (توسعه ارتباطات روستایی) با هدف کاهش شکاف دیجیتال بین شهر و روستا و ارتقاء سطح کیفیت ارتباط در مناطق کم برخوردار روستایی اجرایی شد.
وی افزایش ظرفیت ارتباطی را از مزایای فیبر نوری (تار) اعلام کرد و افزود: با اجرای این طرح در روستاها، خدمات ارتباطی و زیرساخت های شبکه ملی اطلاعات توسعه یافته و میزان دسترسی خانوارهای روستایی به شبکه مذکور و ارائه خدمات نوین و توسعه زیرساخت الکترونیکی در روستا افزایش می یابد.
قدس علوی در ادامه افزود: برای رفع موانع پیش روی توسعه ارتباطات و دسترسی تمام شهرها و مناطق روستایی به ارتباطات در تلاش هستیم بر همین اساس پروژه فیبرنوری در قالب 250 کیلومتر شروع شده که با حداکثر توان در حال اجرا است.
معاون اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان در انتها اضافه کرد: اجرای فاز اول پروژه فیبرنوری (تار) در استان آغاز شده تا از این طریق کیفیت خدمات ارتباطی در برخی مناطق مشکل دار استان علی الخصوص روستا ها برطرف شود.