پرش به محتوای اصلی

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کهگیلویه و بویراحمد اعلام کرد:

بیش از 35 درصد شکایت های مردمی مربوط به مخابرات است

بیش از 35 درصد شکایت های مردمی مربوط به مخابرات است
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کهگیلویه و بویراحمد در نشست شورای مدیران فاوای این استان با اشاره به تعداد 576 شکایت واصله مردمی در ده ماهه اخیر از طریق سامانه 195، اعلام کرد: شرکت مخابرات با 202 شکایت و 35.06 درصد بیشترین شکایت را از سوی کاربران داشته است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کهگیلویه و بویراحمد، جواد غلام پور مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به کاهش ده درصدی ضریب تلفن ثابت در این استان از مدیریت مخابرات منطقه خواست که دلایل وقوع این رخداد را با جزئیات دقیق مشخص و تدابیر لازم اندیشیده شود.

این مقام مسوول در ادامه به ارائه گزارشی از سامانه 195 پرداخت و گفت: تعداد کل شکایات واصله مردمی در ده ماهه اخیر از طریق این سامانه تعداد 576 شکایت بوده است که شرکت مخابرات با 202 شکایت و 35.06 درصد بیشترین شکایت را از سوی کاربران داشته است.

غلام پور همچنین همراه اول را با داشتن 148 شکایت و 25.69 درصد در رتبه دوم شکایات مردمی استان کهگیلویه و بویراحمد اعلام کرد و گفت: شرکت های FCP با دریافت 117 معادل 20.3 درصد در رتبه سوم این شکایت ها قرار دارند.

 مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کهگیلویه و بویراحمد درباره وضعیت بررسی شکایات مردمی توسط اپراتورها و شرکت های ارائه دهنده خدمات حوزه فاوا نیز، گفت: از مجموع 202 شکایت واصله از شرکت مخابرات 188 شکایت به مرحله اتمام و پاسخ دهی رسیده و 4 خدمت در حال بررسی گزارش شده است.

وی افزود: از تعداد 148 شکایت واصله از همراه اول 133 شکایت پاسخ داده شده و 13 شکایت در وضعیت بررسی قرار دارد.

غلام پور مجموع شکایات پاسخ داده شده توسط FCP ها را 116 شکایت عنوان و افزود: تنها یک شکایت در وضعیت بررسی قرار دارد.

مدیر کل ارتباطات استان کهگیلویه و بویراحمد به مسوولان اپراتورها و شرکت های ارائه دهنده خدمات حوزه فاوا تاکید کرد: اصل مشتری مداری و احترام به حقوق مشتریان را در اولویت کاری خود قرار داده و نسبت به جلب رضایت مردمی کوشا باشند.



۲۳ بهمن ۱۳۹۸ ۱۵:۱۵
تعداد بازدید: ۱,۰۳۰

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید