مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان در جلسه شورای مدیران ICT با اشاره به ابلاغیه های وزارت ارتباطات برای توسعه ارتباطات روستایی، خواستار همکاری اپراتورها برای تحقق این هدف شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان، در این جلسه که با حضور مدیران ادارات تابعه وزارت در اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان تشکیل شد، ابتدا فرزاد توکلی مدیرکل ICT این استان با اشاره به ابلاغیه های وزارت ارتباطات برای توسعه متوازن ارتباطات روستایی خواستار توجه اپراتورها برای تحقق این امر شد و گفت: با برنامه ریزی ها که انجام گرفته تلاش شد تا در راستای رفع این مشکلات اقدام و در بسیاری از موارد نیز موانع برطرف شده است.
در ادامه هر یک از مدیران ادارات استانی ضمن ارائه گزارش از عملکرد دستگاه مربوطه در خصوص اجرای مصوبات سفر وزیر ارتباطات پرداختند و در جهت تحقق کامل آن تصمیمات لازم اتخاذ شد.
بررسی مشکلات دفاتر ICTروستایی با توجه به آیین نامه جدید ابلاغی نیز از موضوعات مطروحه در جلسه شورای مدیران بود و مقرر شد دستگاه های زیر مجموعه وزارت در استان تا تعیین تکلیف موضوع همکاری لازم را با دفاتر به عمل آورند.