پرش به محتوای اصلی

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان :

پایش وضعیت ارتباطی 307 روستای بالای20 خانوار استان انجام شد

پایش وضعیت ارتباطی 307 روستای بالای20 خانوار استان انجام شد
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان با اشاره به پایان طرح پایش ارتباطی 307 روستای استان گفت: این طرح با هدف پایش و تعیین وضعیت ارتباطی تلفن ثابت و سیار روستاهای بالای 20 خانوار استان در مدت 30 روز به پایان رسید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان، سید یاسرحسن پور با اشاره به پایان طرح پایش ارتباطی تمامی روستاهای بالای 20 خانوار استان و اینکه تمامی اطلاعات آنان بروزرسانی شده است، خاطرنشان کرد: اطلاعات این پایش در سامانه «دیار» وزارت ارتباطات درج شده و برای تحلیل وضعیت ارتباطی استان استفاده می شود که این پیشرفت قطعا حاصل تلاش همکاران ما در مجموعه مخابرات منطقه استان، اداره ارتباطات زیرساخت استان، اداره کل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه شمال و کارشناسان ناظر اداره کل ارتباطات استان در خصوص انجام دقیق پروژه پایش است.

وی افزود: در طرح پایش ارتباطات روستایی، تیم‌های کاری علاوه بر ثبت اطلاعات عمومی و وضعیت امکانات فناوری اطلاعات و ارتباطات روستاها، با استفاده از تجهیزات اندازه‌گیری، وضعیت ارتباطات تلفن ثابت و سیار، اینترنت پرسرعت و رومینگ اپراتور‌های فعال را نیز پایش می‌کنند.

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان در ادامه افزود: این طرح پیرو دستور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و برنامه ریزی دفتر هماهنگی اموراستان های وزارت ارتباطات انجام شد که وضعیت ارتباطی تلفن ثابت، وضعیت پوشش تلفن همراه، اینترنت پرسرعت روستایی، وضعیت ارتباطی در مدارس و مراکز بهداشت روستاها و وضعیت ارتباطی جاده های مواصلاتی روستاها از جمله شاخص های این طرح بود.

 

۶ مهر ۱۳۹۸ ۱۱:۱۹
روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان |
تعداد بازدید: ۶۲۸

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید