پرش به محتوای اصلی

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان مطرح کرد:

ضرورت تقویت پدافند غیر عامل در حوزه فضای مجازی

ضرورت تقویت پدافند غیر عامل در حوزه فضای مجازی
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات (فاوا) استان سمنان با اشاره به اقدامات مهم و مؤثر کارگروه پدافند غیرعامل سایبری در حوزه فضای مجازی گفت: به‌منظور مقابله با تهدیدات دشمنان، اقدامات مربوط به پدافند غیرعامل در حوزه فضای مجازی باید تقویت شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان، سیدیاسر حسن‌پور در دیدار با ایرج کارخایی، مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری سمنان خواستار تجمیع بانک‌های اطلاعاتی پایه در حوزه دولت الکترونیک شد و با تأکید بر لزوم حفظ امنیت این بانک‌ها خاطرنشان کرد: استفاده از نرم‌افزارهای حفاظتی تنها یک امنیت نسبی را برای کاربران فراهم می‌کند و آن‌ها باید برای امنیت مؤثر رایانه و ارتباط‌های ‌اینترنتی خود به عملکرد‌های امنیتی خود نیز توجه کنند.

حسن‌پور استانداردسازی امنیت دستگاه‌ها و ارزیابی و بازدید از آن‌ها را دو مقوله مهم در پدافند غیرعامل سایبری دانست و افزود: تشکیل گروه مشاوران امنیت سایبری و پیاده‌سازی سرورهای هانی پات ملی جهت پایش شبکه دستگاه‌ها در سطح استان از مهم‌ترین دستاوردهای کارگروه پدافند غیرعامل سایبری استان است لذا کارگروه سایبری پدافند غیرعامل، آماده هرگونه همکاری با اداره کل پدافند غیرعامل استانداری در خصوص افزایش ضریب امنیت سایبری در سطح استان است.

در ادامه مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری با تأکید بر اینکه کارگروه پدافند غیرعامل سایبری به‌عنوان یکی از برترین کارگروه‌ها در بین دوازده کارگروه پدافند غیرعامل استان است خواستار توجه به نیاز این حوزه درزمینهٔ تجهیزات امنیت سایبری و آموزش تخصصی برای کارشناسان دستگاه‌های اجرایی استان شد و اظهار داشت: انجام رزمایش سایبری و سرمایه‌گذاری در حوزه امنیت سایبری از ضرورت‌های این حوزه است که باید به آن توجه شود.


۲۴ شهریور ۱۳۹۸ ۰۹:۵۷
تعداد بازدید: ۸۸۴

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید