در جلسه ای با حضور روسای دانشگاه و مراکز رشد استان هرمزگان، برنامه های ایجاد اشتغال وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در این استان تشریح شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان هرمزگان، احد قویدل مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان در جلسه ای با حضور روسای دانشگاه و مراکز رشد استان با بیان این که این جلسه با هدف تعامل موثر و استفاده حداکثری از ظرفیتهای دانشگاه های سطح استان، مراکز آموزشی پژوهشی، مراکز رشد تشکیل شده است، تاکید کرد: برنامه های ایجاد اشتغال وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بر اساس توسعه پهن باند و میزان دسترسی به شبکه ملی اطلاعات تدوین شده است.
وی افزود: باتوجه به توسعه زیرساخت ها، تامین پهن باند و اتصال کاربرنهایی به شبکه ملی اطلاعات امکان توسعه اقتصاد پلتفرمی و ایجاد اشتغال مبتنی بر پلتفرم مهیا شده است.
قویدل در ادامه این جلسه، تصریح کرد: سیاست ایجاد اشتغال وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با رویکرد تامین منابع مالی از طریق پرداخت تسهیلات به متقاضیان و شرکت های نوپای حوزه فاوا است چرا که اگر بخواهیم در حوزه تکنولوژی و فناوری پیشرفتی داشته باشیم به وسیله دانشگاه و تحقیقات علمی محقق می شود.
وی افزود: قرار دادن یک بودجه مناسب برای حمایت از خلاقیت ها و نوآوری های بومی و حمایت از طرح ها و پروژه های شرکت های دانش بنیان و پژوهشگران و محققان بومی برای تولید محتوا و برنامه های کاربردی از اولویت ها و برنامه های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است.