پرش به محتوای اصلی

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کهگیلویه و بویر احمد اعلام کرد:

لزوم تعامل بین اپراتورها با هدف افزایش خدمات رسانی به مردم استان

لزوم تعامل بین اپراتورها با هدف افزایش خدمات رسانی به مردم استان
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کهگیلویه و بویر احمد با اشاره به رشد سریع خدمات رسانی به نقاط کمتر برخوردار در این استان گفت: با اتمام و بهره برداری از پروژه های در دست اجرا توسط اپراتور دوم، بخشی از کمبودهای ارتباطی روستاها و جاده های استان برطرف می شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کهگیلویه و بویراحمد، جواد غلام پور مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان در نشست با مدیران اپراتور دوم که با حضور مدیرعامل این اپراتور در یاسوج برگزار شد، گفت: بیش از 66 درصد جمعیت استان تحت پوشش خدمات ارتباطی اپراتور دوم و بیش از 98 درصد تحت پوشش اپراتور اول هستند.

وی همچنین تعداد روستاهای تحت پوشش اپراتور دوم را 520 روستا اعلام کرد و افزود: اپراتور دوم در حال حاضر تنها 34 درصد از روستاهای استان را تحت پوشش خدمات ارتباطی خود قرار داده است.

رییس شورای مدیران ارتباطات وفناوری اطلاعات استان با تاکید بر لزوم تعامل و همکاری بین اپراتور ها در راستای خدمت به مردم اظهار کرد: اپراتور اول در نقاط مختلف استان دارای زیرساخت های ارتباطی مناسبی است که با افزایش تعاملات با دیگر اپراتورها می تواند به گسترش خدمات رسانی در حوزه ارتباطی کمک قابل توجهی کند.

این مقام مسئول با ارائه گزارشی در خصوص تعداد سایت های اپراتور اول و دوم در سطح استان گفت: با اتمام و بهره برداری از پروژه های در دست اجرای اپراتور دوم، بخشی از مشکلات ارتباطی در روستاها و جاده های استان مرتفع می شوند.

۱۶ شهریور ۱۳۹۸ ۱۳:۴۹
تعداد بازدید: ۷۱۲

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید