پرش به محتوای اصلی

مدیر کل ارتباطات آذربایجان غربی خبر داد:

راه اندازی خط تولید گوشی تلفن همراه در ارومیه

راه اندازی خط تولید گوشی تلفن همراه در ارومیه
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان‌غربی از راه اندازی خط تولید گوشی تلفن همراه در ارومیه خبر داد و گفت: این شرکت بومی برای نخستین بار در آذربایجان‌غربی موفق به تولید گوشی تلفن همراه شده است.

به گزارش روابط عمومی ICT آذربایجان غربی،قاسم جلیلی‌نژاد مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان با اعلام این خبر افزود: کیفیت این محصول هم‌ردیف با نمونه‌های خارجی بوده و در برخی موارد کاربردی‌تر از سایر مدل‌های خارجی است.

مدیر کل ارتباطات استان با تاکید بر حمایت از شرکت‌های نوپا اظهار کرد: با حمایت و راه‌اندازی این شرکت‌ها، زمینه اشتغال پایدار برای فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها فراهم شده و نیاز کشور به واردات محصولات الکترونیکی نیز تامین می‌شود.

وی در بازدید از این واحد تولیدی از حمایت های مادی و معنوی وزارت ارتباطات از اینگونه شرکت ها خبر داد و افزود: طرح نوآفرین با هدف حمایت از کسب و کارهای نو پا، هموار کردن مسیر توسعه، شناسایی فرصت ها، توانایی ارزیابی دقیق و ایجاد امنیت روانی و اقتصادی در سقف و مدت محدود برای شرکت های نوپا است.

جلیلی نژاد با اشاره به پتانسیل موجود در استان برای توسعه بخش فنی این واحد تولیدی گفت: تقویت بخش تحقیق و توسعه(R&D) و ارتقا کیفیت محصولات باعث ایجاد جذابیت در مصرف کننده و این موضوع افزایش تقاضا را به دنبال دارد.

وی با اشاره به سالی که مزین به شعار رونق تولید است، تصریح کرد: امروزه دنیا به سوی فناوری های نوین می رود و سرمایه گذاری در این بخش ایجاد اشتغال و تولید ثروت را به دنبال دارد و ما نیز بعنوان بخش دولتی در قالب طرح های نو آفرین از شرکت های تولیدی برای توسعه اشتغال و افزایش توان تکنولوژی بومی حمایت می کنیم.

لطف پوری مدیرعامل شرکت «آوارسان همراه ورنا» حمایت دستگاه های دولتی را باعث دلگرمی و ایجاد توان بیشتر برای افزایش توان تولید دانست و اظهار کرد: امیدواریم تا پایان سال جاری حدود 60 درصد از قطعات این گوشی را در داخل تولید کنیم.

وی افزود: امروز با 11نفر متخصص در این شرکت سالانه توان تولید 120 هزار دستگاه گوشی را داریم و به زودی با راه اندازی بخش تولید گوشی هوشمند با سیستم عامل اندروید زمینه اشتغال مستقیم 200 نفر پرسنل متخصص به وجود می آید.

۱۲ شهریور ۱۳۹۸ ۰۹:۲۶
تعداد بازدید: ۱,۲۰۷

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید