پرش به محتوای اصلی

ناجا به دولت الکترونیک متصل شد؛ قوه قضاییه در حال آماده کردن زیرساخت‌ها

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات می‌گوید بخشی از ناجا به دولت الکترونیک متصل شده و قوه قضاییه نیز در حال آماده کردن زیرساخت‌های این امر است.
محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفت‌وگو با خانه ملت درباره برخی صحبت‌ها مبنی بر اینکه ناجا و قوه قضاییه با اجرای دولت الکترونیک همکاری نمی‌کنند، گفت: در گذشته استناد قانونی این بود که اجرای دولت الکترونیک تنها مربوط به دولت است نه تمام قوا اما در حال حاضر این ایراد قانونی برطرف و در شورای عالی فضای مجازی آیین نامه‌ای مبنی براینکه دولت الکترونیک به عنوان حاکمیت الکترونیکی مطرح شود، تصویب شد.
وی افزود: با تصویب شورای عالی فضای مجازی تمامی قوا و دستگاه‌ها باید به دولت الکترونیک متصل و تبادل اطلاعات داشته باشند، آیین نامه‌ای این امر نیز به تصویب رسیده است.
عضو کابینه دوازدهم اظهار کرد: کمیته‌ای مربوط به دولت الکترونیک باید تشکیل شود که زیرساخت آن در مرکز ملی فضای مجازی مصوب شده است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: بخشی از ناجا به دولت الکترونیک متصل شده است و قوه قضاییه نیز در حال آماده کردن زیرساخت‌های این امر است در واقع موانع قانونی برطرف شده و اجرای دولت الکترونیک در فاز اجرایی است.
۳۱ اَمرداد ۱۳۹۸ ۱۹:۴۵
تعداد بازدید: ۸۱۱

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید