پرش به محتوای اصلی

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان لرستان:

162روستای شهرستان دورود به اینترنت پرسرعت متصل می شوند

162روستای شهرستان دورود به اینترنت پرسرعت متصل می شوند
مدیرکل ICT استان لرستان با اشاره به اینکه وزارت ارتباطات در قالب فاز یک طرح خدمات عمومی و اجباری در سال 97 تعداد 89 روستای شهرستان دورود را به اینترنت پرسرعت متصل شد، گفت: تا نیمه دوم سالجاری در قالب فاز دو پروژه 73 روستای این شهرستان از خدمات اینترنت پرسرعت بهره مند می شوند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان لرستان، شهاب حیدری مدیرکل ICT این استان در جلسه شورای مدیران شرکت های زیر مجموعه وزارت که با هدف بررسی و رفع مشکلات ارتباطی شهرستان دورود برگزار شد، اظهار کرد: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در قالب فاز یک طرح خدمات عمومی و اجباری موسوم بهUSO ، از ابتدای سال 97، 89 روستا شهرستان دورود را به اینترنت پرسرعت متصل کرده است و در قالب فاز دو ، تا نیمه دوم سالجاری ، تعداد 73 روستای دیگر این شهرستان نیز تحت پوشش قرار می گیرند.

حیدری با اشاره به برنامه ها و سیاست های کلان وزارت ارتباطات در حوزه پستی کشور گفت: پروژه جی نف امکان بررسی و صحت‌ سنجی یک نشانی فیزیکی به همراه موقعیت و مختصات جغرافیایی آن را در کشور مقدور می ‌کند که جزو پروژه های ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی بوده و مهمترین کاربرد آن در مواقع بحران است که در حال حاضر در استان بالغ بر یک میلیون رکورد اطلاعاتی در این پایگاه داده ایجاد شده است و سهم شهرستان دورود در حدود 112 هزار رکورد اطلاعاتی است.

حیدری مورد کارگروه دفاتر پیشخوان گفت: با توجه به تصویب هیات وزیران، مسئولیت اجرایی امور دفاتر پیشخوان و کارگروه به ادارات کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استانی، تنفیض شد و نیز با توجه به مصوبه 261 کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، نظارت بر این دفاتر و نیز تشکیل کمیته تخلفات نیز از ماه گذشته به اداراتICT واگذار شده است. 

بر اساس این گزارش، جلسه شورای مدیران ICT شهرستان دورود که با حضور حیدری مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، هاشمی مسئول دفتر نماینده شهرستان دورود و ازنا در مجلس شورای اسلامی، مدیران حوزه ICT و به ریاست بهاری، فرماندار شهرستان دورود برگزار شد .

 

۱ تیر ۱۳۹۸ ۱۷:۱۹
تعداد بازدید: ۱,۰۹۳

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید