پرش به محتوای اصلی

بررسی مشکلات دفاترپیشخوان با حضور استاندار ایلام

بررسی مشکلات دفاترپیشخوان با حضور استاندار ایلام
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه بررسی مشکلات دفاتر پیشخوان در محل استانداری اظهار کرد: کارگروه دفاتر پیشخوان به دنبال برون سپاری هرچه بیشتر خدمات دولتی و بخش خصوصی به دفاتر پیشخوان دولت است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات استان ایلام، عباس بیرامی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان در جلسه ای که با حضور قاسم سلیمانی دشتکی استاندار ایلام و معاون توسعه منابع استانداری برگزار شد، گزارشی از فعالیتهای کارگروه و میزان برون‌سپاری خدمات و همچنین مشکلات موجود با دستگاههای اجرایی گزارشی ارائه کرد.

در ادامه این جلسه رییس انجمن دفاتر پیشخوان نیز با ارائه مشکلات موجود بر سر راه برون‌سپاری خدمات، از استاندار ایلام برای حمایت در این حوزه و حل مشکلات دفاتر درخواست مساعدت کرد.

سلیمانی دشتکی استاندار استان ایلام در این جلسه با بیان تکلیف قانونی دستگاههای اجرایی به تحقق دولت الکترونیک، برون‌سپاری خدمات به دفاتر پیشخوان در راستای تکریم ارباب رجوع و کاهش تصدی گری دولت، اظهارکرد: میزان الکترونیکی کردن خدمات از شاخص های ارزیابی دستگاههای اجرایی است و در جلسات کارگروه دولت الکترونیک تحقق اهداف دولت در این حوزه ارزیابی می شود.

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۱۵:۴۱
تعداد بازدید: ۵۸۱

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید