پرش به محتوای اصلی

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم :

گزارش اقدامات وزارت ارتباطات در شبکه ملی اطلاعات به مسئولان استانی تکلیف است

گزارش اقدامات وزارت ارتباطات در شبکه ملی اطلاعات به مسئولان استانی تکلیف است
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم با اشاره به وجود برخی ابهامات در خصوص وضعیت شبکه ملی اطلاعات گفت: ارائه گزارش عملکرد وزارت ارتباطات در این خصوص وظیفه کلیه مدیران استانی حوزه وزارت است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم ، سید حسن هانی طبایی در دومین جلسه شورای هماهنگی مدیران حوزه ICT این استان ضمن تبریک روز جهانی ارتباطات خاطر نشان کرد: با توجه به انجام 80 درصدی شرح وظایف وزارت ارتباطات در تحقق شبکه ملی اطلاعات به خصوص در ایجاد شبکه فیبر نوری ، ایجاد مرکز داده ، افزایش ظرفیت انتقال و افزایش امنیت زیر ساخت توانسته بستر مناسبی جهت رشد خدمات این حوزه داشته باشد. بنابراین کلیه مدیران استانی و مسئولین حوزه ICT باید به نحو مقتضی این خدمات ارزنده را به مردم اطلاع رسانی کنند تا هر گونه ابهام در این ارتباط برطرف شود.

هانی در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت ارتقا سواد رسانه و سواد دیجیتال جامعه اشاره کرد و گفت: متاسفانه مشاهده شده حتی در قشر تحصیل کرده جامعه هرگونه اخبار در فضای مجازی را بدون تحقیق در خصوص صحت و سقم آن نه تنها می پذیرند بلکه اقدام به نشر آن می کنند.

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۱۶:۳۷
تعداد بازدید: ۸۵۶

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید