پرش به محتوای اصلی

1500 روستای استان سیستان و بلوچستان تا پایان سال 98 صاحب اینترنت پرسرعت می شوند

1500 روستای استان سیستان و بلوچستان تا پایان سال 98 صاحب اینترنت پرسرعت می شوند
مدیر کل اداره ارتباطات سیستان و بلوچستان در بازدید از روستای کالی آباد شهرستان زاهدان گفت :3500 روستا در فاز اول اینترنت روستایی "های وب" و 1500 روستای دیگر تا پایان سال 98 به اینترنت روستایی پر سرعت متصل می شود .

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سیستان و بلوچستان،در این بازدید نیک محمد بلوچ زهی گفت : با ایجاد و استفاده از زیر ساخت های مناسب ارتباطی باعث رونق کسب و کار شده و انگیزه برای زندگی در روستاها بیشتر می شود .

وی ادامه داد: علیرغم تلاش وزارت ارتباطات در خصوص افزایش سطح ارتباطات در روستاهای استان متاسفانه همچنان این استان از معدود جاهای است که با مشکل اینترنت،تلفن ثابت و تقویت آنتن تلفن همراه در بعضی نقاط روستایی وجود دارد .

بلوچ زهی با بیان این موضوع که اینترنت روستایی باعث تسهیل دسترسی به خدمات الکترونیکی در مناطق روستایی افزود: با ایجاد بسترهای لازم برای توسعه کسب و کارهای روستایی می توان شاهد مهاجرت معکوس در روستاها شد .

 

۲۶ فروردین ۱۳۹۸ ۱۳:۵۲
تعداد بازدید: ۷۷۱

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید