سرپرست اداره کل ICT آذربایجانشرقی در دیدار با فرماندار ویژه شهرستان مراغه گفت: برای اجرای طرح همت در روستاهای توابع این شهرستان برای برقراری اینترنت پرسرعت در روستاها، سه سایت مخابراتی در حال احداث است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان شرقی، مهدی خرامش سرپرست اداره کل ICT استان در این جلسه که با هدف با تشریح آخرین وضعیت پروژه همت در این شهرستان با بیان مشکلات پیش رو در اجرای این پروژه پرداخت و افزود: در حال حاضر دو سایت مخابراتی توسط شرکت "هایوب" در دو روستای کرنوان و قرهناز احداث شده که با مشکل تامین برق روبرو هستند و خواستار همکاری فرماندار شهرستان برای حل این مشکل هستیم تا بتوانیم اهالی این روستاها را از اینترنت پرسرعت بهرهمند سازیم.
وی همچنین از آغاز عملیات احداث یک سایت مخابراتی در روستای داشبلاغ خبر داد و افزود: بتن ریزی این سایت انجام شده و امیدواریم با همکاری و کمک فرماندار شهرستان مراغه شاهد برقراری اینترنت پرسرعت در این روستا نیز باشیم.
خرامش در پایان اظهار کرد: با اتمام پروژه همت در استان، تمام روستاهای بالای 20 خانوار استان از امکان اینترنت پرسرعت بهرهمند می شوند.
حمید شکری معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مراغه نیز ضمن قدردانی از عملکرد اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجانشرقی در توسعه زیرساختهای ارتباطی در این شهرستان گفت: خوشبختانه بسیاری از روستاهای شهرستان مراغه دارای ارتباط تلفن ثابت و همراه هستند و امیدواریم شاهد توسعه این امکانات در سایر مناطق و روستاها باشیم.