پرش به محتوای اصلی

امسال 206 روستای شهرستان سلسله به اینترنت پرسرعت متصل شدند

امسال 206 روستای شهرستان سلسله به اینترنت پرسرعت متصل شدند
مدیرکل ICT استان لرستان با اشاره به اینکه وزارت ارتباطات در قالب طرح خدمات عموم و اجباری در سال جاری 206 روستای شهرستان سلسله را به اینترنت پرسرعت متصل کرده است گفت: تا شهریور ماه سال آینده 36 روستای این شهرستان از خدمات اینترنت پرسرعت استفاده می کنند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان لرستان، شهاب حیدری مدیرکل ICT این استان در جلسه با هدف بررسی و رفع مشکلات ارتباطی شهرستانهای سلسله و دلفان با بیان اینکه نیروهای کار آزموده و تحصیلکرده این شهرستان به دلایل مختلف مهاجرت به شهرهای بزرگ را انتخاب می کنند، اظهار کرد: برای برون رفت از این معضل باید شکاف دیجیتال را از طریق توسعه زیرساخت های ارتباطی و ایجاد خدمات ارزش افزوده کاهش دهیم.

وی تصریح کرد: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در قالب فاز یک طرح خدمات عمومی و اجباری موسوم به USO  ، از ابتدای امسال 206 روستا شهرستان سلسله را به اینترنت پرسرعت متصل کرده است و در قالب فاز دو این طرح تا پایان شهریور سال آینده، 36 روستای دیگر این شهرستان نیز تحت پوشش قرار می گیرند.

حیدری افزود: در خصوص شهرستان دلفان نیز  از محل  طرح USO در فاز نخست، 163 روستا به اینترنت پر سرعت روستایی (نسل چهارم) متصل شده و در فاز دوم ، 122 روستا تا پایان شهریور ماه 98 متصل می شوند .

خسروی فرماندار سلسله نیز در این جلسه با اشاره به اقدامات اخیر وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته و کاهش شکافت دیجیتال خاطرنشان کرد: شهرستان سلسله به واسطه آب و هوای مناسب و خاک حاصلخیز، دارای توانمندی های فراوانی در عرصه تولید محصولات باغی و کشاورزی است که ظرفیت های حوزه فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک می تواند در معرفی هرچه بهتر این محصولات و توسعه بازار منطقه، تاثیر بسزایی داشته باشد.

بر اساس این گزارش،  در این جلسه نماینده شهرستان سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی، مدیرشعب پست بانک و مدیر مخابرات منطقه لرستان حضور داشتند.

۲۹ بهمن ۱۳۹۷ ۰۹:۵۲
تعداد بازدید: ۶۴۶

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید