پرش به محتوای اصلی

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان همدان؛

رویدادهای نوآورانه موجب تقویت اکوسیستم کارآفرینی می شود

رویدادهای نوآورانه موجب تقویت اکوسیستم کارآفرینی می شود
چهارمین جلسه کمیته نوآوری، فناوری و کارآفرینی استان همدان با حضور اعضای کمیته در سالن جلسات معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی استان همدان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان همدان، مجتبی ساکی مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان با اشاره به اهمیت برگزاری رویدادهای حوزه کارآفرینی به ارائه انواع رویدادهای کارآفرینی و روش های برگزاری آنها در دنیا و کشور تصریح کرد: این رویدادها علاوه براینکه ابزار مهمی برای تبدیل ایده به کسب و کار هستند با اهدافی از جمله شبکه سازی، جذب سرمایه، انتقال آموزش و اشتراک تجربه و همکاری موجب تقویت اکوسیستم کارآفرینی می شود.

در ادامه این جلسه، صادقی پوریانی مدیرکل نوسازی و توسعه فناوری اطلاعات استانداری همدان نیز با اشاره به توانایی شرکت های بومی در حوزه های مختلف، بر ضرورت شناسایی نیازهای فناورانه استان در بخش های مختلف گفت: دستگاه ها اجرایی استان باید با حمایت از شرکت های فناور بومی برای اشتغال زایی و رفع نیازها در داخل استان هماهنگ شود.
بر اساس این گزارش، طرح های کاربردی در حال اجرا در حوزه سلامت منتخب توسط شرکت بیتا نگار افزار شامل دستیار هوشمند جراح، گردشگری سلامت، کنترل سیگنال های قلبی از راه دور و پردازش تصاویر پزشکی و شرکت سایدون صنعت شامل طرح تولید تروکار لاپاراسکوپی مورد بررسی قرار گرفت و هر یک از اعضا نظرات خود را روی انواع حمایت های قابل انجام بیان کردند.


۱۹ دی ۱۳۹۷ ۱۴:۳۳
روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان همدان |
تعداد بازدید: ۱,۰۵۱

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید