پرش به محتوای اصلی

مدیرکل ICT استان از نمایشگاه دستاوردهای هفته پژوهش و فناوری گیلان بازدید کرد

مدیرکل ICT استان از نمایشگاه دستاوردهای هفته پژوهش و فناوری گیلان بازدید کرد
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان از نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای هفته پژوهش و فناوری گیلان بازدید کرد.
در این نمایشگاه از سه دستاورد در بهداشت و صنعت رونمایی شد. ابداع محصول آنتی باکتریال توسط شرکت دانش بنیان گیلانی به عنوان یکی از محصولات رونمایی بوده که می‌تواند برای باکتریایی زدایی از نور استفاده نماید که در سرویس‌های بهداشتی یا اتاق عمل براحتی می‌توان از آن استفاده کرد.

دومین محصول رونمایی یک دستگاه موتور ۸۰۰۰  با کاهش آلایندگی زیست محیطی است. سومین محصول رونمایی یک پهباد با فناوری جدید و توان سمپاشی مزارع کشاورزی با قابلیت پردازش تصویر زمین‌های کشاورزی است.

در نمایشگاه امسال از استارت آپ‌ها برای نمایش خدمات و ایده‌های خلاقانه در نمایشگاه دعوت شده است.

نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری امسال با شعار «پژوهش هدفمند، ارزش آفرین در خدمت تولید ملی» از 24 آذر و به مدت چهار روز در محل سالن ورزشی آتش نشانی شهر رشت واقع در میدان انتظام از ساعت ۹ صبح الی ۱۶ آماده بازدید عموم علاقه‌مندان است.


۲۸ آذر ۱۳۹۷ ۰۹:۲۱
روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان |
تعداد بازدید: ۶۶۷

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید