پرش به محتوای اصلی

برگزاری دوره‌های امنیت اطلاعات توسط مرکز «آپا» دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) قزوین

برگزاری دوره‌های امنیت اطلاعات توسط مرکز «آپا» دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) قزوین
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قزوین از برنامه‌ریزی دوره‌های جدید آموزشی برای مدیران و کارکنان دستگاه‌های اجرایی استان توسط مرکز آپا خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قزوین، یوسف رضایی نیک، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قزوین در بازدید از مرکز آپای دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره)، با اشاره به برگزاری دوره‌های امنیت اطلاعات در استان گفت: اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات آمادگی همکاری با مرکز آپای استان را در زمینه‌های مختلف دارد و برنامه‌هایی که برای توانمندسازی کارشناسان فناوری اطلاعات دستگاه‌های اجرایی استان در حوزه امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات تدارک دیده‌ایم به‌زودی اجرایی خواهد شد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات، با تأکید بر اینکه از وظایف مهم مرکز آپا آموزش است، گفت: اجرایی شدن آموزش کارکنان دستگاه‌های اجرایی برای پیشگیری از خسارات ناشی از عدم آگاهی و دانش کافی در حوزه امنیت فناوری اطلاعات است و مرکز آپای دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) با توجه به تجربیات خوب در اجرای پروژه‌های متنوع امنیتی در استان، می‌تواند بازوی آموزشی برای دستگاه‌های اجرایی باشد.

در این بازدید حمیدی ریاست مرکز آپا هم ضمن تشریح خلاصه‌ای از اقدامات انجام‌شده گفت: هشت گروه تخصصی در زمینه‌های ارائه خدمات آموزشی امنیت، تست نفوذ، امنیت شبکه، تحلیل باج افزارها، تولید محتوی طرح کودک و اینترنت، انتشار خبر و ماهنامه‌های امنیتی، VoIP و مجازی‌سازی در مرکز آپای دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) در حال فعالیت هستند. دکتر حمیدی افزود: کارکنان مرکز از افراد باانگیزه و جوان انتخاب‌شده‌اند و با برنامه‌ریزی‌ها و پیگیری‌های انجام‌شده سعی می‌شود فعالیت‌های مرکز آپا اثربخشی استانی بیشتری داشته باشد.

در این بازدید که با همراهی جمعی از مدیران دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) صورت گرفت؛ فعالیت‌ها و پروژه‌های این مرکز تشریح و محورهای همکاری مشترک مرکز آپا دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) و اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات بررسی شد و طرفین بر لزوم حمایت و هم‌افزایی در اجرای طرح‌ها و پروژه‌ها تأکید کردند.

۱۲ آذر ۱۳۹۷ ۱۲:۴۸
تعداد بازدید: ۴۷۱

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید