پرش به محتوای اصلی

روش های نوین خدمت رسانی مبتنی بر مشارکت اجتماعی

روش های نوین خدمت رسانی مبتنی بر مشارکت اجتماعی
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات قم برای افزایش رضایت شهروندان بر ارائه خدمات الکترونیکی از طریق میز خدمت تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم، سید حسن هانی مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات قم در جلسه با مدیران فناوری اطلاعات شرکت های خدمات رسان و سازمان مدیریت و برنامه ریزی بر پیاده سازی میز خدمت و افزایش رضایت شهروندان برای استفاده از خدمات الکترونیکی تاکید کرد.

وی در این جلسه مدل جدید ارائه خدمت بر پایه مشارکت اجتماعی را مطرح کرد و افزود: با توجه به اینکه هرکجا مردم حضور داشته باشند اهداف نظام بهتر محقق می شود، مناسب است برای تسریع در اجرای میز خدمت و بهبود خدمات رسانی به مردم از مدل مشارکت اجتماعی یعنی ارائه خدمت بر پایه شبکه های اجتماعی استفاده شود .

هانی استفاده از مدل شبکه های اجتماعی به عنوان رسانه جدید مقبولیت بالایی در جوامع پیدا کرده و عمده شهروندان به قسمی درگیر یک یا چند نوع از این شبکه ها بوده و به طور مرتب در طول روز از آن استفاده می کنند. بنابراین استفاده از این بستر عملا نیاز به فرهنگ سازی و آموزش مردم نداشته و با توجه به حضور مداوم آنان در این شبکه ها عملا میزان مشارکت، اعتماد و ارزیابی و نظارت بهتری را می توان انتظار داشت و با توجه به اینکه در این ساختار می توان از موتور های بومی استفاده کرد عملا آمار و اطلاعات دقیقتری از عملکرد سازمان ها و ادارات در اختیار سیاست گذاران قرار می گیرد.

۱۱ آذر ۱۳۹۷ ۱۱:۴۳
تعداد بازدید: ۴۷۷

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید