رییس پژوهشگاه فضایی ایران با تاکید بر اینکه وظیفه ما مستندسازی سیره و رفتار شهیدان است، گفت: شهیدان عرصه خدمت، الگوهای عینی برای ارتقای فرهنگ کاری و سازمانی هستند.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، حسین صمیمی رییس پژوهشگاه فضایی ایران در دیدار با خانواده شهید «یعقوب بزرگی» از شهدای عرصه خدمت پژوهشگاه فضایی ایران اظهار کرد: شهیدان عرصه خدمت، الگوهای عینی برای ارتقا فرهنگ کاری و سازمانی هستند. وی با تاکید بر اینکه بازدید از خانواده شهدا نباید به صورت یک اقدام تشریفاتی تبدیل شده یا محدود به ایام خاصی از سال شود، تصریح کرد: این بازدیدها تجدید میثاقی با ارزشها و آرمانهای انقلاب است و گفتوگو با خانواده شهدا پادزهری بر یاس و ناامیدی است که دشمنان کشور سعی بر ایجاد آن دارند.
رییس پژوهشگاه فضایی ایران با بیان اینکه باید رفتار و کردار شهیدان عرصه خدمت الگوسازی شود، خاطرنشان کرد: وظیفه ماست که سیره و رفتار این شهیدان را به هر روش که میتوانیم مستندسازی کنیم و ترویج دهیم، زیرا یکی از موثرترین روشها برای ارتقا فرهنگ کاری و تعهد سازمانی است.
بر اساس این گزارش، شهید «بزرگی» یکی از شهدای پژوهشگاه فضایی است که در اسفند سال ۸۸ در حین انجام وظیفه به شهادت رسید.