به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان لرستان، شهاب حیدری، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان در جلسه مشترک با هومان محمودی مدیر عامل مخابرات منطقه لرستان گفت: در حال حاضر از مجموع شرکت های فعال در منطقه جنوب غرب 16 شرکت در لرستان فعال هستند و این در حالی است که تعداد این شرکت ها در استان خوزستان ، 29 شرکت است که این خود می تواند در پایین بودن ضریب نفوذ تلفن ثابت استان از متوسط کشوری ( 37 درصد) تاثیرگذار باشد.
حیدری نصب و راه اندازی تجهیزات وای فای با پهنای باند وسیع در مراکز آموزشی ، تجاری و گردشگری شهرهای استان را یک اقدام خوب و موثر دانست و گفت: در حال حاضر ضریب نفوذ اینترنت ثابت در استان در حدود 7 درصد بوده و ضریب نفوذ اینترنت سیار در حدود 57 درصد است.
در ادامه این جلسه هومان محمودی، مدیر مخابرات منطقه لرستان در خصوص اجرای پروژه شبکه فیبر نوری FTTC و FTTH گفت: در حال حاضر پروژه FTTH در محدود مراکز قائم، امام و شهید رحیمی خرم آباد، مراکز امام و اندیشه بروجرد، شهرک های سنگ و برناباد الیگودرز و منطقه فدک دورود اجرا شده و زیرساخت واگذاری سرویس برای 10 هزار پورت، فراهم شده است.
محمودی حجم پروژه های آماده افتتاح شرکت مخابرات منطقه لرستان را در حدود 132 میلیارد تومان برآورد و خاطرنشان کرد: این پروژه ها شامل افزایش پهنای باند و ضریب نفوذ سطح دسترسی به پورت های باند پهن، سرویس اینترنت با سرعت بالا، تکمیل پوشش شبکه همراه، واگذاری تلفن ثابت و افزایش سطح کیفی سرویس دهی به مشترکین است.