پرش به محتوای اصلی

هفته پژوهش بهترین فرصت برای ارائه دستاوردهای ICT است

هفته پژوهش بهترین فرصت برای ارائه دستاوردهای ICT است
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه در جلسه کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری به ریاست معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه شرکت کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه، شهریار بهنیا مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان در نشست کارگروه پژوهش، با اشاره به ایجاد زنجیره فناوری هستههای ICT استان شامل آموزش، تولید، تجاری سازی در زمینه‌های نرم افزارهای کاربردی بر بستر تلفن همراه و وب سایت، هوا فضا و اینترنت اشیا، آزمایشگاه امنیت نرم افزار و شبکه و بازاریابی، اظهار کرد: به منظور تقویت و رشد این زنجیره اقدامات متعدد و ارزنده ای از جمله برگزاری رویدادهای مختلف استانی و بین المللی، حمایت از شتاب دهنده‌ها، ایجاد پل ارتباطی بین این مراکز و دستگاه های دولتی و سازمانهای مختلف به انجام رسیده است.

وی با تاکید بر اهمیت برنامه‌ریزی بخش ICT برای هفته پژوهش، افزود: هفته پژوهش بهترین فرصت برای ارائه دستاوردهای ICT است .

در ادامه این نشست هدایت حاتمی معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه گفت: یکی از رسالت های کارگروه آموزش فراهم کردن بستر و زمینه لازم برای محور قرار گرفتن علم در تصمیم‌گیری‌ها و سیاست‌گذاری‌ها است و اگر به چنین جایگاهی برسیم بسیاری از مشکلات حل می‌شوند.

 

۲۹ مهر ۱۳۹۷ ۱۵:۰۳
تعداد بازدید: ۵۵۸

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید