استاندار خراسان شمالی به همراه جمعی از مدیران ارشد این استان از نهادهای اشتغالزای حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کردستان، بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کردستان، محمد رضا خباز، استاندار خراسان شمالی، به همراه 15 تن از مدیران ارشد این استان، از طرحهای تکاپو در حوزه ICT استان کردستان بازدید کرد و از نزدیک در جریان پیشرفت این طرحها قرار گرفت.
مرکز نوآوری و فناوری «سلامت ژین»، شرکت فناوری و ارتباطات «ژوری مانگ»، شرکت «کنترل گستر کهربا»در سنندج و مراکز پشتیبان توسعه کسب و کارهای ICT پارک علم و فناوری، از جمله مراکزی بودند که استاندار خراسان شمالی از آنها بازدید کرد.
فردین سعیدی، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کردستان، در این بازدید گفت: دولت برای حمایت از طرحهای مبتنی بر ارتباطات و فناوری اطلاعات حمایت های مختلف مادی و معنوی را بعمل می آورد که از جمله آنها می توان به تامین هزینه های دوره های آموزش مهارتی، تخصیص تجهیزات سخت افزاری برای آموزش و نیز راه اندازی نهادهای مختلف پشتیبان این کسب و کارها اشاره کرد.
سعیدی، افزود: از جمله این موارد هزینه پنج میلیارد ریالی برای آموزشهای مهارتی طرحها و نهادهای پشتیبان توسعه کسب و کار در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، در پارک علم و فناوری است که این بودجه برای برگزاری دوره های مختلف مهارتی، توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در اختیار پارک علم و فناوری کردستان قرار گرفته است.
در ابتدای این بازدیدها، از نهاد نوآوری و فناوری سلامت، به عنوان شتاب دهنده سلامت و بیمه، با اشتغالزایی بیش از 35 نفر بازدید بعمل آمد، آرمان قوامی، مدیر عامل این شرکت، ضمن ارائه آخرین محصولات و پلتفرمهای تولید شده این شرکت در زمینه سلامت الکترونیک و برنامه های توسعه این مرکز، از عقد تفاهم نامه همکاری خود با چهار استان دیگر خبر داد.
در ادامه این بازدیدها، از شرکت «سانا 3D » که در زمینه دیجیتال مارکتینگ، تولید کفپوشهای سه بعدی و فروش اینترنتی آنها فعالیت می کند، دیدار کرد. کریمی، مدیر عامل این شرکت، ضمن ارائه تجربیات این شرکت در زمینه تجارت الکترونیک، کاهش هزینه های فروش و بازاریابی شرکت و بهبود ارتباط با مشتریان را برای بازدید کنندگان توضیح داد.
همچنین در این بازدیدها، محمد حیدری، مدیرعامل شرکت ژوری مانگ بعنوان مجری انستیتوگیم، انیمیشن و محتوای دیجیتال استان کردستان، ضمن ارائه محصولات و موفقیت های بدست آمده در این نهاد اشتغالزا، از انعقاد قرارداد با شرکای تجاری فرانسوی خود جهت فروش محصولات و افزایش سهم بازار خارجی خود خبر داد.
در جریان این بازدید، سعیدی، حمایت از بخش خصوصی جهت ورود به بازارهای جهانی و کمک به افزایش صادرات در حوزه ICT را از برنامه های جدی دولت تدبیر و امید در استان کردستان اعلام کرد و مشاوره های حقوقی به فعالان این حوزه را لازم دانست.
همچنین، خباز، استاندار خراسان شمالی و مرتضوی، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان، کیفیت بازیها و تولیدات نرم افزاری این انستیتو را قابل ستایش دانستند و خواستار همکاری این مرکز با جوانان استان خراسان شمالی شدند.
در این دیدار خباز از شرکت کهربا گستر، تولید کننده چاپگرهای سه بعدی و فعال در زمینه تکنولوژی شبیه سازی و واقعیت افزوده، رسانه اینترنتی کوردمی، که در زمینه تولید و توزیع محتوای دیجیتال در بستر اینترنت فعالیت می کند بازدید و در پایان از ساختمان اختصاص یافته به طرح تکاپو در رسته ICT و نیز پایانه صادراتی و تبادل فناوری استان کردستان نیز بازدید بعمل آورد.
بر اساس این گزارش، هدف از این بازدیدها، استفاده از تجربیات موفق استان کردستان در زمینه توسعه کسب و کارهای مبنی بر ارتباطات و فناوری اطلاعات و همچنین پایلوت بودن استان کردستان، در طرح تکاپو در کشور بود.