پرش به محتوای اصلی

مشکلات پوشش تلفن همراه در 49 محور اصلی استان چهارمحال و بختیاری بررسی شد

مشکلات پوشش تلفن همراه در 49 محور اصلی استان چهارمحال و بختیاری بررسی شد
با حضور رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و نمایندگان اپراتورهای تلفن همراه وضعیت پوشش تلفن همراه جاده ای در استان چهارمحال و بختیاری بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی استان چهارمحال و بختیاری، حسین فلاح جوشقانی معاون وزیر و رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در این جلسه گفت: در 49 محور اصلی استان نقاط کور و پوشش نامناسب تلفن همراه وجود داشته که رفع این مشکل نیاز به همکاری اپراتورهای تلفن همراه و پیگیری اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان برای  پیگیری و تامین برق مورد نیاز این سایتها دارد.

در این جلسه پس از بررسی آخرین وضعیت پوشش تلفن همراه در جاده های استان گزارشی از سوی شفیعی مدیر کل سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه مرکزی ارائه و با توجه به نتایج درایو تست‌های انجام شده در کلیه جاده ها استان، این موضوع در حضور رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی  و اپراتورها مورد بررسی قرار گرفت .

در پایان این جلسه مرتضی بلالی مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری نیز وضعیت پوشش تلفن همراه در برخی از محورها بخصوص نقاط کوهستانی را نامطلوب ارزیابی کرد و گفت : با توجه به این که استان چهارمحال و بختیاری در منطقه کوهستانی و نقاط صعب‌العبور قرار گرفته است، جهت تامین پوشش مناسب نیاز به نصب و راه اندازی سایتهای تلفن همراه بیشتری بوده و بهمین دلیل نیاز به همکاری اپراتورها برای تأمین پوشش مناسب در کلیه مسیرهای اصلی و نقاط حادثه خیز است .

بر اساس این گزارش ، در این جلسه نمایندگان اپراتورهای تلفن همراه نیز به برخی از مشکلات این استان از جمله عدم دسترسی به انشعاب برق مورد نیاز اشاره کردند و مقرر شد با پیگیری اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان موضوع از طریق استانداری استان پیگیری شود .

 

۲۳ مهر ۱۳۹۷ ۱۱:۰۴
تعداد بازدید: ۴۲۰

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید