مدیر کل ارتباطات و فناوری استان قم با اشاره به کسب و کارهای نوین در حوزه فناوری اطلاعات گفت: از پتانسیل قم در حوزه گردشگری استفاده می شود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ICT استان قم، حسن هانی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم در جلسه کسب و کارهای نوین در حوزه فناوری اطلاعات با اشاره به اهمیت کسب و کارهای نوین در حوزه گردشگری و بررسی پتانسیل های موجود گردشگری خارجی اظهار کرد: دو رویکرد اصلی در حوزه گردشگری الکترونیکی در این استان وجود دارد که اولین رویکرد استفاده از پتانسیل قم برای جذب گردشگر خارجی و دومین رویکرد امکان ارائه محصولات خدمات نرم افزاری در کشورهای خارجی از جمله لبنان است.
وی درباره زیرساختهای ارتباطی برای فراهم کردن بستر گردشگری الکترونیکی تصریح کرد: راهکارهایی به مخاطبان برای تشویق افراد به این حوزه طرح شده است.