پرش به محتوای اصلی

سایت‎های تلفن همراه در چهارمحال و بختیاری ساماندهی می‎شود

سایت‎های تلفن همراه در چهارمحال و بختیاری ساماندهی می‎شود
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به وجود مشکل در نصب و راه‌اندازی سایت های تلفن همراه در این استان گفت: سایت‎های تلفن همراه در چهارمحال و بختیاری ساماندهی می‌شود.

به گزارش روابط عمومی ICT استان چهارمحال و بختیاری، مرتضی بلالی مدیرکل ارتباطات و فناوری استان چهارمحال و بختیاری در جلسه رسیدگی به مشکلات اپراتورهای تلفن همراه، رفع نشدن مشکل را باعث ایجاد اختلال در شبکه و پوشش نقاط شهری و روستایی دانست و اظهار کرد: ممانعت های مردمی و مشکلات اجتماعی در این استان بخصوص در شهرکرد نگرانی شدیدی را برای اپراتورها برای تامین پوشش ارتباطی مناسب در سطح شهر ایجاد کرده است.

وی بهترین مکان برای نصب سایت BTS را فضاها و اماکن متعلق به شهرداری‌ها در سطح شهرها دانست و اظهار کرد: سایت هایی که در فضاهای متعلق به شهرداریها از جمله پارکها و فضاهای سبز نصب و راه اندازی شده  بدون هیچ مشکلی نقاط مختلف را پوشش می دهد اما ممانعت های مردمی مربوط به سایتهای نصب شده در مجاورت منازل مسکونی است.

بلالی با اشاره به اینکه ممانعت‌های مردمی باعث راه اندازی نشدن و قطع برخی از سایت‌های تلفن همراه در نقاط مختلف به خصوص در شهرکرد شده است تصریح کرد: ادامه این وضعیت را نگران کننده است و این ممانعت ها باعث اختلال و بروز مشکلاتی در پوشش تلفن همراه می‌شود و تامین پوشش مناسب از خواسته های مردمی بوده و در صورت اختلال یا نداشتن پوشش مناسب این موضوع باعث ایجاد نارضایتی مردمی می شود.

وی برای رفع مشکل موجود خواستار همکاری فرمانداری‌ها و شهرداری‌های این استان با اپراتورهای برای تامین و اختصاص مکان و فضای مناسب در نقاط شهری به اپراتورها شد.

 در ادامه این جلسه ارژنگ فرماندار شهرکرد به برخی از آنتن دهی و پوشش نامناسب تلفن همراه در برخی از محله های شهرکرد اشاره کرد و گفت: تأمین پوشش مناسب تلفن همراه یکی از خواسته‌های اصلی مردم در شهرها و روستاها بوده و با قول مساعد برای رفع مشکل، خواستار همکاری شهرداری‌ها با اپراتورها برای تأمین پوشش مناسب تلفن همراه در سطح شهر شد.

۱۰ مهر ۱۳۹۷ ۱۲:۴۲
تعداد بازدید: ۴۳۰

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید