به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان، فرزاد توکلی مدیرکل ICT استان گیلان با بیان اینکه در پی بارش باران و سیل در شهرستان تالش به دو مرکز مخابراتی بخش اسالم خسارات مالی وارد شده است، گفت: با توجه به خسارت بوجود آمده، ظرف کمتر از یک روز خطوط ارتباطی و مخابراتی مناطق سیل زده برقرار شد که در صورت بروز هر گونه مشکل احتمالی نسبت به رفع سریع آن اقدام می شود.
وی افزود: با وجود خسارات وارده به کافوها و تیرهای حامل برق، هم اکنون هیچ گونه قطعی ارتباط در مناطق سیل زده وجود ندارد و با تمهیدات انجام شده سرویس های ارتباطی در مناطق سیل زده، برقرار است و مردم و مسئولان با آرامش و سهولت از پایداری ارتباط مخابراتی بهره مند هستند.
توکلی با اشاره به وارد شدن خسارت 5 میلیارد ریالی به تجهیزات ارتباطی اپراتورهای تلفن همراه و مراکز مخابراتی این منطقه افزود: در این حادثه، بخش اعظمی از کابل های فیبر نوری، چند سایت تلفن همراه، تیرها و کافوهای مخابراتی روستاهای گیجو و لاکاتشم آسیب دیده است.
مدیرکل ICT استان گیلان در خصوص آب گرفتگی تعدادی از مراکز مخابراتی در بخش اسالم نیز توضیح داد: با تلاش مستمر همکاران و پیمانکاران مربوطه، مشکلات در این بخش نیز در اسرع وقت برطرف شد و خطوط ارتباطی و مخابراتی ثابت و سیار نیز بطور کامل دایر است.