پرش به محتوای اصلی

اقتصاد مقاومتی، سند راهبردی برای توسعه ظرفیت های بالقوه در کرمانشاه است

اقتصاد مقاومتی، سند راهبردی برای توسعه ظرفیت های بالقوه در کرمانشاه است
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه با اشاره به استفاده بهینه از ظرفیت های استان کرمانشاه گفت: اقتصاد مقاومتی، سند راهبردی برای توسعه ظرفیت‎های بالقوه در این استان است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه، شهریار بهنیا مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه در یازدهمین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان کرمانشاه ضمن ارائه گزارش عملکرد ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان در حوزه اقتصاد مقاومتی با اشاره به ظرفیت های موجود و پتانسیل بالقوه کرمانشاه اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی می تواند سند راهبردی برای توسعه این حوزه باشد.

وی افزود: کشورهایی که امروز پرچمدار توسعه در دنیا هستند محور عملکرد و برنامه‌ریزی آن‌ها «نگاه به درون» یا به تعبیری همان اقتصاد مقاومتی است.

بر اساس این گزارش، در این جلسه سایر دستگاه های اداری به ارائه گزارش آخرین وضعیت پیشرفت پروژه پرداختند و عملکرد دستگاه های اجرایی در راستای واگذاری پروژه ها به بخش‌های غیر دولتی بررسی شد.


۹ مهر ۱۳۹۷ ۱۳:۱۴
تعداد بازدید: ۶۷۵

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید