پرش به محتوای اصلی

پیشنهاد برگزاری المپیاد ورزشی وزارت ارتباطات در استان سمنان

پیشنهاد برگزاری المپیاد ورزشی وزارت ارتباطات در استان سمنان
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان خواستار میزبانی این استان برای برگزاری المپیادهای ورزشی وزارت ارتباطات شد و گفت: استان سمنان ظرفیت و پتانسیل میزبانی اینگونه مسابقات را دارد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان، سید مسعود میررضایی مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان در جلسه کمیته ورزشی با حضور مدیران کل دستگاه‌های زیرمجموعه وزارت ارتباطات خواستار برگزاری المپیادهای ورزشی وزارت ارتباطات بصورت چرخشی در سمنان شد که تحقق این مهم علاوه بر اهمیت استانی این موضوع برای دستگاه‌های متولی ورزش استان، موجب رونق گردشگری و فروش صنایع دستی استان نیز می شود .

وی خواستار بهره مندی یکسان تمامی کارکنان شهرهای مختلف استان از مزایای اماکن ورزشی شد و خاطرنشان کرد: قراردادهای منعقده با اماکن ورزشی استان باید متناسب با شاخص جمعیتی هر شهرستان بوده و باید به گونه‌ای باشد که فقط مرکز استان را پوشش ندهد.

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان در ادامه خواستار استفاده سایر کارکنان وزارت از اماکن رفاهی استان برای عزیمت به مشهد مقدس شد و اظهار کرد: از آنجا که استان سمنان در مسیر زائران امام هشتم (ع) واقع شده و توزیع امکانات یکسان در همه شهرهای استان نیز امکان پذیر نیست تلاش می‌کنیم تا با استفاده از امکانات موجود رضایت کارکنان وزارت فراهم شود.

 

۱۷ شهریور ۱۳۹۷ ۰۸:۱۲
تعداد بازدید: ۶۵۸

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید