پرش به محتوای اصلی

شناسایی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در استان چهارمحال و بختیاری

شناسایی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در استان چهارمحال و بختیاری
بلالی مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری در جلسه شناسایی فرصت های سرمایه گذاری گفت : نقش دانشگاه‌ها در تولید طرح‌های فناورانه و جذب سرمایه‌گذاران بسیار اهمیت داشته و باید تعاملات و همکاری ادارات کل ارتباطات با مراکز علمی افزایش یابد .

به گزارش روابط عمومی اداره کل استان چهار و بختیاری، مرتضی بلالی مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان چهار محال و بختیاری در جلسه شناسایی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در استان با اشاره به سند تحول دیجیتال گفت: نقش دانشگاه‌ها در سند تحول دیجیتال بخش کشاورزی با هدف افزایش بهره‌وری و هوشمندسازی این صنعت بسیار موثر و با اهمیت است.

وی افزود: باید مدرسه برنامه نویسی، صندوق جسورانه در دانشگاه‌ها و مراکز علمی راه‌اندازی و تاسیس شود.

حمیدرضا احمدیان مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز در این جلسه گفت: مسیر نوآوری و تولید طرح‌های فناورانه در دانشگاه‌ها وجود دارد ولی از ظرفیت دانشگاه‌ها به درستی استفاده نمی‌شود.

وی افزود: برای اینکه نقش دانشگاه به عنوان کانون علم و فناوری در اکوسیستم نو آوری پر رنگ شود.

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: برنامه‌های لازم برای حمایت از این طرح‌ها تهیه شده است و مساله نوآوری، استارت‌ها، مسایل دانش‌بنیانی و رفع مشکلات در سطح بین‌المللی و پروژه ملی کارهایی است که دانشگاه‌ها باید به جدیت دنبال کنند.

وی تاکید کرد: امروز همه زندگی به IT ربط دارد، در مورد شتاب دهنده‌ها وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ضمن حمایت جدی از این مراکز مشارکت‌ و  حمایت‌هایی نیز در این مورد در برنامه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات وجود دارد .

وی خواستار تهیه طرح پژوهشی توانمندی‌های استان چهارمحال و بختیاری در دانشگاه شهرکرد شد و این طرح را در ترغیب  سرمایه گذاران مفید اعلام کرد.

بر اساس این گزارش این جلسه با حضور و هماهنگی بلالی مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری در دفتر آقای احمدیان مدیر کل نوآوری و حمایت از سرمایه گذاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و با حضور رییس دانشگاه شهرکرد و جمعی از اساتید این دانشگاه برگزار شد .

۱۲ شهریور ۱۳۹۷ ۱۰:۰۰
تعداد بازدید: ۵۸۵

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید