پرش به محتوای اصلی

استان فارس تا پایان شهریور ماه به شبکه علمی کشور متصل می شود

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس ضمن بر شمردن اهمیت اتصال استان فارس به شبکه علمی ایران به عنوان قطب علمی منطقه جنوب کشور، تاکید کرد: همه موانع و چالش‌های زیر ساختی موجود باید در سریعترین زمان ممکن توسط مخابرات برطرف شود تا استان فارس حداکثر تا پایان شهریور به شبکه مذکور متصل شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس، مهرداد سهرابی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس در جلسه ای که به منظور اجرای پروژه شبکه علمی ایران (شعا) برگزار شد با بیان اینکه برای اتصال مراکز علمی، دانشگاهی و تحقیقاتی استان فارس به شبکه علمی کشور باید مشکلات و موانع زیرساختی در اسرع وقت مرتفع شود خواستار برطرف شدن مشکلات موجود برای تسریع در اتصال مراکز علمی استانی به این شبکه شد.

وی با اشاره به اینکه ادارات کل ارتباطات و فناوری اطلاعات در استانها به عنوان نماینده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات وظیفه راهبری اتصال مراکز علمی به شبکه علمی کشور را بر عهده دارند از اعضای جلسه خواست در بازه‌های زمانی مشخص شده گزارش‌های اقدامات صورت گرفته را به اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس ارسال کنند.

سهرابی تاکید کرد:  اپراتور شبکه علمی روی سامانه خود امکان دسترسی را برای اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان برای مشاهده وضعیت درخواست‌ها ایجاد کند.

سپس مقدم فر مدیر ارشد اجرایی شعا، ذوقی معاون توسعه میدانی شرکت خدمات و ارتباطات شبکه علمی سیمرغ، گزارشی جامع از وضعیت موجود استقرار شبکه علمی در کشور و جزییات قرارداد بین با شرکت مخابرات ایران ارایه کردند..

در ادامه عباسی فرد، رییس اداره فروش و رابط قرارداد مذکور علت اصلی عدم پیاده سازی شبکه مذکور در استان فارس را نبود فضای خالی در مراکز مورد نظر برای استقرار تجهیزات شرکت مذکور و  وجود نداشتن پورت خالی فیبرهای مراکز مورد نظر در شیراز و استان ذکر کرد و خواستار حل این مشکلات شد.

 

۳ شهریور ۱۳۹۷ ۱۰:۲۲
تعداد بازدید: ۵۶۷

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید