پرش به محتوای اصلی

کریدور هاب برای حمایت از استارتاپ ها در مازندران راه اندازی می شود

کریدور هاب برای حمایت از استارتاپ ها در  مازندران راه اندازی می شود
مدیرکل ICT مازندران با اشاره به اینکه حمایت از استارتاپ ها از سیاست های مهم است و در این زمینه 60 رویداد استارتاپی برگزار می‌شود گفت: کریدور هاب برای حمایت از کسب و کارهای نوپا در مازندران راه اندازی می شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات  استان  مازندران یدالله طهماسبی مدیرکل ICT مازندران در نشست خبری با بیان اینکه مازندران بیش از سه میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که  دو میلیون و ۵۸۹ هزار نفر آن مشترک اینترنت هستند اظهار کرد: ظرفیت پهنای باند استان ۱۸۰ گیگا بایت است که اکنون از 45 درصد ظرفیت آن استفاده می شود.

 وی پهنای باند زیر بار استان را ۸۰ گیگا بایت اعلام کرد و گفت: 55 درصد از ظرفیت پهنای باند استان بدون استفاده است،در مازندران هفت میلیون و ۶۲۱ هزار و ۴۸ سیم کارت وجود دارد که چهار میلیون و ۲۰۷ هزار و ۲۰۷ سیم کارت آن فعال است. 

طهماسبی  همه شهرهای این استان  را دارای پوشش نسل دوم، سوم و چهارم  تلفن همراه بیان کرد و افزود: تعداد روستاهای دارای پوشش تلفن همراه دو هزار و 345 است و دو هزار و ۷۵ روستا معادل 71 درصد از روستاهای دارای سکنه  از اینترنت پرسرعت (ADSL) استفاده می کنند و همه آبادی‌های استان دارای ارتباط هستند.

مدیرکل ICT مازندران از برگزاری ۶۰ رویداد استارتاپی در مازندران خبر داد و تصریح کرد: ۵۰ گروه استارتاپی از این رویدادها استخراج شده که اگر به طور میانگین در هرگروه 4 نفر در حال فعالیت باشند برای200 نفر به صورت موقت اشتغال ایجاد می شود و کسب و کارهای اینترنتی ۳۰ درصد رشد دارد که از این حیث  رتبه هفتم کشور را به خود اختصاص داده ایم.

وی تصریح کرد: همزمان با سفر وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به استان مازندران، از مرکز اگریگیتور(تجمیع کننده محتوای دیجیتال) با  هدف جذب و به کارگیری تیم‌های جوان، شرکت های توسعه دهنده و محصولات نرم افزاری و ارتباط آنها با بازار با حمایت مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی ساری رونمایی شد.

طهماسبی از اقدامات دیگر وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را راه اندازی مرکز آپا (آگاهی رسانی، پشتیبانی و امداد) عنوان کرد که با هدف آموزش، مشاوره، امداد رسانی در زمینه آسیب پذیری و مخاطرات حوزه سایبر در حال فعالیت است راه اندازی مرکز داده ( دیتاسنتر) را از جمله اقدامات دیگر وزارت متبوع محسوب می شود که چند دستگاه و دانشگاه از خدمات این مرکز در حال استفاده می باشند.

وی  با اشاره به اینکه مازندران دارای ظرفیت های مغزافزاری مناسب در حوزه فناوری است که زیرساخت های ارتباطی آن نیز تکمیل شده از راه اندازی زیست بوم یا کریدور (هاب) فناوری اطلاعات در استان خبر داد و یادآور شد: با انجام شدن این امر مهم حمایت از استارتاپ ها و  کسب و کارهای نوپا در حوزه فاوا  بیش از پیش محقق خواهد شد.

۱۰ اَمرداد ۱۳۹۷ ۰۸:۵۷
تعداد بازدید: ۵۵۲

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید